189
Ο πρώην υπουργός Θοδωρής Δρίτσας | ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δρίτσας: Για τη βόμβα στον ΣΚΑΪ δεν φταίει το εμπάργκο του ΣΥΡΙΖΑ

Protagon Team Protagon Team 17 Δεκεμβρίου 2018, 12:00
Ο πρώην υπουργός Θοδωρής Δρίτσας
|ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δρίτσας: Για τη βόμβα στον ΣΚΑΪ δεν φταίει το εμπάργκο του ΣΥΡΙΖΑ

Protagon Team Protagon Team 17 Δεκεμβρίου 2018, 12:00

Η αποχή των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ από τις εκπομπές του ΣΚΑΪ δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να συνδέεται με τη βομβιστική ενέργεια σε βάρος του καναλιού, υποστήριξε σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις ο βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος Θοδωρής Δρίτσας.

Δεν ξέρω αν είναι ό,τι καλύτερο το να απέχουμε από τις εκπομπές του ΣΚΑΪ, αλλά αυτό δεν μπορεί να συνδέεται με μία ενέργεια τοποθέτησης βόμβας, εκτίμησε σε δηλώσεις του στον Real FM, ο πρώην υπουργός.

Aναφερόμενος στη βομβιστική επίθεση κατά του σταθμού, σημείωσε ότι πρόκειται για «ένα φαινόμενο και μία ενέργεια απολύτως αρνητική και απαράδεκτη».

«Θέλω να πω από τη δική μας την πλευρά, και 10 και 20 και 50 τηλεοπτικοί σταθμοί να υπάρχουν αντικυβερνητικής προπαγάνδας, ένας να κλείνει ή να περιορίζεται ή να εμποδίζεται είναι πολύ αρνητικό φαινόμενο», δήλωσε ο κ. Δρίτσας και  συμπλήρωσε για το εμπάργκο του ΣΥΡΙΖΑ σε βάρος του σταθμού:

«… Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να στοχοποιηθούνΗ στοιχειώδης άμυνα, δεν ξέρω αν είναι ό,τι καλύτερο το να απέχουμε από τις εκπομπές του ΣΚΑΪ, ακριβώς γιατί δεχόμαστε όχι μία δημοσιογραφική κριτική, αλλά μία πολιτική προπαγάνδα ανηλεή και συνεχή, άνιση και αντιδεολογική. Αυτό δεν μπορεί να συνδέεται με μία ενέργεια τοποθέτησης βόμβας».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...