457
Το νέο γήπεδο μπάσκετ της Αγίας Βαρβάρας Αττικής που ανακατασκεύασε το Milko | ΔΕΛΤΑ

Μπαίνουμε στο νέο γήπεδο μπάσκετ Αγίας Βαρβάρας με… «ψηλά το κεφάλι»

Protagon Team Protagon Team 25 Ιουνίου 2020, 15:30
Το νέο γήπεδο μπάσκετ της Αγίας Βαρβάρας Αττικής που ανακατασκεύασε το Milko
|ΔΕΛΤΑ

Μπαίνουμε στο νέο γήπεδο μπάσκετ Αγίας Βαρβάρας με… «ψηλά το κεφάλι»

Protagon Team Protagon Team 25 Ιουνίου 2020, 15:30

Λάσπη και σκουριά σε μία αλάνα δίχως περίφραξη. Αυτά μπορούσε κάποιος να αντικρίσει πριν από μερικούς μήνες στο «αυτοσχέδιο» γήπεδο μπάσκετ του Δήμου Αγίας Βαρβάρας Αττικής, που είχε παραμείνει για χρόνια ένας εγκαταλελειμμένος χώρος.

Τώρα, η εικόνα έχει αλλάξει τελείως και με την πρόσφατη ανακατασκευή του, έχει δημιουργηθεί ένα γήπεδο μπάσκετ επαγγελματικών προδιαγραφών, που ανοίγει την «όρεξη» για τρελή προπόνηση!

Ο χώρος έχει δημιουργηθεί ώστε να εμπνεύσει τα παιδιά, κάθε φορά που μπαίνουν στο νέο τους γήπεδο, σε κάθε σουτ, σε κάθε τρίπλα να τους ακολουθούν τα μηνύματα «Κάντο αληθινό» και «Πίστεψέ το»! Να γίνουν ένα μέσα τους, μέχρι την πραγματοποίηση και του πιο τρελού τους ονείρου, όπως έκανε και Γιάννης Αντετοκούμπο, ο απόλυτος super star του NBA!

Το γήπεδο της Αγίας Βαρβάρας όπως ήταν πριν την ανακαίνιση

Η ανακατασκευή του γηπέδου δεν θα ήταν δυνατή χωρίς την αρωγή του Milko της ΔΕΛΤΑ, το οποίο ακόμη και στις πιο αντίξοες συνθήκες εν μέσω πανδημίας, στηρίζει τον αθλητισμό και με «ψηλά το κεφάλι», παρέδωσε το πλήρως ανακατασκευασμένο γήπεδο μπάσκετ της Αγίας Βαρβάρας στα παιδιά της περιοχής.

Ετσι το γήπεδο αυτό πραγματικά ζωντανεύει δίνοντας την ευκαιρία στους νέους να παίξουν με ασφάλεια, να ονειρευτούν και να πιστέψουν στις δυνατότητές τους.

Το Milko της ΔΕΛΤΑ παραδίδει το πλήρως ανακατασκευασμένο γήπεδο Μπάσκετ της Αγίας Βαρβάρας στα παιδιά της περιοχής

Για να κάνει το όνειρο αυτό πραγματικότητα το Milko, ως σύμβολο ενέργειας, δύναμης και πίστης, μέσω του Γιάννη Αντετοκούμπο, του ειδώλου των παιδιών και ambassador του Milko χρόνια τώρα, δημιούργησε μια συλλεκτική συσκευασία που το μέρος των εσόδων της πήγαν στην ανακατασκευή του γηπέδου.

Το νέο γήπεδο μπάσκετ έχει τεράστια απήχηση στη γειτονιά και έχει δεχτεί πολύ θετικά σχόλια. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο, καθώς η κατασκευή έχει γίνει σύμφωνα με τα στάνταρτς της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης, δηλαδή έχει δάπεδο από χυτό ακριλικό υλικό, έχουν τοποθετηθεί μπασκέτες με ειδικές προδιαγραφές, αλλά και κερκίδες για να παρακολουθούν κοινό και φίλοι των αθλουμένων. Και φυσικά ειδική περίφραξη για να προστατεύεται τις ώρες που δεν λειτουργεί.

Στην υλοποίηση του σχεδίου συμμετείχε ενεργά και ο Δήμος Αγίας Βαρβάρας και ο δήμαρχος Λάμπρος Μίχος παρέστη στην παράδοση. «Η δημιουργία χώρων άθλησης και αναψυχής για τα παιδιά μας, αποτελεί για εμάς προτεραιότητα και επιλογή. Στεκόμαστε αρωγοί σε κάθε πρωτοβουλία που στόχο έχει να αναβαθμίσει την ποιότητα ζωής της περιοχής μας. Το γήπεδο άλλαξε πραγματικά μορφή, έγινε λειτουργικό, σύγχρονο και ασφαλές. Γνωρίζουμε ότι η ΔΕΛΤΑ στρατηγικά στηρίζει τον αθλητισμό εδώ και χρόνια, και ειδικότερα το άθλημα του Μπάσκετ. Ευχαριστούμε θερμά γι’ αυτή τη σημαντική προσφορά αλλά και για τη δυνατότητα που δίνεται στα παιδιά μας να ονειρεύονται και να αγωνίζονται με αισιοδοξία διεκδικώντας το μέλλον τους», τόνισε κατά τη διάρκεια της τελετής ο κ. Μίχος.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...