203
Το νεογέννητο μωρό έκανε τον γύρο του Αμβούργου με ταξί |

Από μικρό στα βάσανα: γονείς ξέχασαν το νεογέννητο μωρό τους σε ταξί

Protagon Team Protagon Team 23 Μαΐου 2019, 09:10
Το νεογέννητο μωρό έκανε τον γύρο του Αμβούργου με ταξί
|

Από μικρό στα βάσανα: γονείς ξέχασαν το νεογέννητο μωρό τους σε ταξί

Protagon Team Protagon Team 23 Μαΐου 2019, 09:10

Ενα ζευγάρι Γερμανών στο Αμβούργο έσπασε όλα τα ρεκόρ ανευθυνότητας όταν ξέχασε το νεογέννητο παιδάκι του στο ταξί από το μαιευτήριο για το σπίτι.

Το καταπληκτικό της υπόθεσης είναι ότι έχουν ακόμη ένα παιδί, ενός έτους, το οποίο αποβιβάστηκε κανονικά μαζί τους.

Για μια στιγμή, οι νέοι γονείς προφανώς ξέχασαν την έλευση του δεύτερου παιδιού και αφού πλήρωσαν και ευχαρίστησαν τον οδηγό προχώρησαν προς την πόρτα του σπιτιού τους, ανυποψίαστοι.

Μόλις όμως το ταξί άρχισε να απομακρύνεται, οι γονείς συνειδητοποίησαν το τι είχε συμβεί και ξεκίνησαν έναν αγώνα δρόμου προκειμένου να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα.

Για κακή τους τύχη απέτυχαν και έμειναν να κοιτάζουν το ταξί να ξεμακραίνει με επιβάτη το νεογέννητο παιδί τους.

Οπως αναφέρει ο βρετανικός Independent, ο ταξιτζής δεν είχε ιδέα ότι στο αυτοκίνητό του βρισκόταν ένα μωρό. Φαίνεται να μην το αντιλήφθηκε ούτε όταν σταμάτησε σε ένα υπόγειο γκαράζ κοντά στο αεροδρόμιο για να φάει το μεσημεριανό του.

Στην επόμενη κούρσα, όπου παρέλαβε ένα ζευγάρι από το αεροδρόμιο της πόλης, το μωρό άρχισε να κλαίει κάνοντας αισθητή την παρουσία του στους σοκαρισμένους παρευρισκόμενους.

Έτσι λοιπόν, μετά από μια απρόσμενη βόλτα ως το αεροδρόμιο, η αστυνομία βρήκε την άκρη και το μωρό έφτασε τελικά σώο και αβλαβές στην αγκαλιά των γονιών του, οι οποίοι δήλωσαν ανακουφισμένοι και ευγνώμονες.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...