227
|

Αντιμέτωπος με διαμαρτυρίες πολιτών στη Θεσσαλονίκη και ο Καρανίκας [video]

Protagon Team Protagon Team 25 Απριλίου 2019, 18:37

Αντιμέτωπος με διαμαρτυρίες πολιτών στη Θεσσαλονίκη και ο Καρανίκας [video]

Protagon Team Protagon Team 25 Απριλίου 2019, 18:37

Αντιμέτωπος με δύο είδη διαμαρτυριών από πολίτες της Θεσσαλονίκης βρέθηκε ο Νίκος Καρανίκας, σύμβουλος στρατηγικής του Πρωθυπουργού.

Και οι δύο σημειώθηκαν στο ίδιο μέρος και στις δύο το αντικείμενο ήταν η Συμφωνία των Πρεσπών και το πώς την επέβαλε ο ΣΥΡΙΖΑ και το Μαξίμου αγνοώντας τους πολίτες της Βορείου Ελλάδας, ωστόσο το ύφος είναι διαφορετικό.

Ο κ. Καρανίκας καθόταν με φιλική του παρέα σε καφετέρια στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όταν μία γυναίκα άρχισε να διαμαρτύρεται για τη Συμφωνία των Πρεσπών.

«Η Μακεδονία είναι ελληνική, είναι Ελλάδα. Μαζέψατε όπως – όπως τις ψήφους και ψηφίσατε μια προδοσία» ακούγεται να λέει η γυναίκα μεταξύ άλλων, η οποία μιλά στον πρωθυπουργικό σύμβουλο στον πληθυντικό.

Ο κ. Καρανίκας σηκώθηκε όρθιος και άρχισε να υπερασπίζεται τη Συμφωνία, αγνοώντας ότι εκείνη την ώρα κάποιος τον κατέγραφε με το κινητό του.

«Τόσα χρόνια λεγόταν Μακεδονία σκέτη. Τώρα λέγεται Βόρεια Μακεδονία», ακούγεται να απαντάει ο σύμβουλος του πρωθυπουργού, που εισπράττει την απάντηση: «Εμείς τι είμαστε; Νότια;»

Επειτα ο κ. Καρανίκας διαμαρτυρήθηκε έντονα σε έναν δεύτερο πολίτη, ο οποίος τον κατέγραφε με την κάμερα του κινητού του και τού φώναξε απευθυνόμενος στον ενικό: «Καρανίκα, δεν έχεις καμία δουλειά στη Θεσσαλονίκη».

Ο κ. Καρανίκας ακούγεται πάντως σε κάποιο σημείο να ζητά να έρθει ένας αστυνόμος ενώ ο πολίτης του αντιτείνει ότι βρίσκεται σε δημόσιο χώρο.

Ο πρωθυπουργικός σύμβουλος είναι το τελευταίο κυβερνητικό στέλεχος που αντιμετωπίζει τον θυμό των Βορειοελλαδιτών για τη συμφωνία με τη Βόρεια Μακεδονία.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...