429
Η τρακαρισμένη Corvette | YouTube

Τώρα ψάχνουν το αυτοκίνητο με το οποίο έκανε κόντρα η «φονική» Corvette

Protagon Team Protagon Team 24 Φεβρουαρίου 2020, 11:39
Η τρακαρισμένη Corvette
|YouTube

Τώρα ψάχνουν το αυτοκίνητο με το οποίο έκανε κόντρα η «φονική» Corvette

Protagon Team Protagon Team 24 Φεβρουαρίου 2020, 11:39

Πέντε ημέρες. Τόσες έχουν περάσει από το τροχαίο στη Λεωφ. Βουλιαγμένης όπου μια μαύρη Corvette σκότωσε έναν 25χρονο μοτοσικλετιστή. Και αφού η Τροχαία δεν κατάφερε να εντοπίσει τον οδηγό του φονικού αυτοκινήτου, αφού πέρασε το 48ωρο του αυτοφώρου και ο 40χρονος Κ.Κ. εμφανίστηκε τελικά στην ΕΛ.ΑΣ. δηλώνοντας «σοκαρισμένος», αφού τον άφησαν ελεύθερο (!), τώρα η αστυνομία ψάχνει άλλα στοιχεία για το συμβάν…

Πέντε ημέρες μετά το δυστύχημα που έκοψε το νήμα της ζωής ενός αθώου 25χρονου, η Αστυνομία ψάχνει το αυτοκίνητο με το οποίο φέρεται να έκανε κόντρες η φονική Corvette, καθώς και τη συνοδηγό του 40χρονου, η οποία διέφυγε και αυτή με τον οδηγό μετά το τροχαίο.

Σε αυτό το πλαίσιο από την αστυνομία αναζητούν και το αυτοκίνητο που φυγάδευσε τον οδηγό της Corvette και τη συνοδηγό του από το σημείο του δυστυχήματος.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο 40χρονος επιχειρηματίας, κατά την κατάθεσή του, υποστήριξε ότι σοκαρίστηκε από το τροχαίο και για τον λόγο αυτό εγκατέλειψε το σημείο της σύγκρουσης.

«Hμουν σοκαρισμένος και για αυτό έφυγα. Δεν κατάλαβα πώς έγινε το τροχαίο», φέρεται να δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο οδηγός και ιδιοκτήτης του πολυτελούς οχήματος εμφανίστηκε το απόγευμα του Σαββάτου στην Τροχαία, μαζί με τη δικηγόρο του, καθώς είχε παρέλθει η διαδικασία του αυτοφώρου. Εν τω μεταξύ, τη Δευτέρα παρουσιάστηκε μόνη της στο Α’ Τμήμα Τροχαίας ΝΑ Αττικής στο Ελληνικό και η νεαρή συνοδηγός που επέβαινε στην Corvette.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, ο οδηγός της Corvette φαίνεται πως είναι ένα πρόσωπο που κινείται στους κύκλους της καλής κοινωνίας και έχει σχέσεις με υψηλά πρόσωπα σε πολιτική και οικονομία, διότι έχει ιδιότητα προέδρου κλειστού club. Το αυτοκίνητο ήταν, κατά πληροφορίες, ανασφάλιστο!

Αίσθηση δε, έχει προκαλέσει ότι σύμφωνα με τον ισχύοντα νόμο η εγκατάλειψη του θύματος δεν συνιστά κακούργημα. Αυτό σημαίνει ότι απέναντι στον νόμο είναι «προτιμότερο» για τον θύτη ενός τροχαίου να εγκαταλείψει τον τραυματία από το να συλληφθεί έχοντας πχ. καταναλώσει ποσότητες αλκοόλ. Είναι «προτιμότερο» να εγκαταλείψει τον τραυματία στη μοίρα του και να εμφανιστεί μερικά 24ωρα μετά «αυτοβούλως» στην Αστυνομία.

Χαρακτηριστικά τα όσα είπε ο οδηγός αγώνων Κωνσταντίνος Μαρκουίζος στην εκπομπή «Mega Mag», παρατηρώντας ότι τα περιστατικά εγκατάλειψης θυμάτων μετά από τροχαία ατυχήματα έχουν αυξηθεί τα τελευταία χρόνια.

Αναφερόμενος στον οδηγό της Corvette που άφησε στον έδαφος χτυπημένο τον 25χρονο δήλωσε ότι πρόκειται για έγκλημα και πρέπει ο νόμος να αλλάξει το συντομότερο δυνατόν.

«Στην συγκεκριμένη περίπτωση υπάρχει πρόθεση» είπε ο κ. Μαρκουίζος και συνέχισε: «Υπάρχουν περιπτώσεις ανθρώπων που μπορεί όντως να πάρουν τα βουνά μετά από κάτι τέτοιο. Δεν γνωρίζω το συγκεκριμένο άτομο αλλά σίγουρα όταν τρεις μέρες μετά εμφανίζεσαι με τον δικηγόρο σου δεν μπορείς να με πείσεις ότι έχεις υποστεί σοκ».