171
Ο Αδωνις Γεωργιάδης κατά την ομιλία του στο οικονομικό φόρουμ των Δελφών, τον Μάρτιο | ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αδωνις Γεωργιάδης: Κατηγορούμενος για απιστία κατά του Δημοσίου θα βρεθεί ο Παππάς

Protagon Team Protagon Team 19 Απριλίου 2019, 16:23
Ο Αδωνις Γεωργιάδης κατά την ομιλία του στο οικονομικό φόρουμ των Δελφών, τον Μάρτιο
|ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αδωνις Γεωργιάδης: Κατηγορούμενος για απιστία κατά του Δημοσίου θα βρεθεί ο Παππάς

Protagon Team Protagon Team 19 Απριλίου 2019, 16:23

Κατηγορούμενος για απιστία κατά του Δημοσίου θα βρεθεί ο Νίκος Παππάς εάν οι καταγγελίες που έκανε την Πέμπτη ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι αληθείς, υποστήριξε ο Αδωνις Γεωργιάδης.

«Οσο αργεί η διάψευση, τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες το γεγονός να είναι αληθές, όλη αυτή η ιστορία καθιστά τον υπουργό κ. Παππά συνένοχο σε απιστία κατά του Δημοσίου, σε απόπειρα απάτης κατά του ελληνικού Δημοσίου», είπε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1.

Ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε ότι προκάλεσε τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής να διαψεύσει την καταγγελία, αλλά δεν το έκανε.

«Θα ήταν πάρα πολύ εύκολο να πει ο κ. Παππάς, “ποτέ δεν έχω πάει στο σπίτι του κ. Μαρινάκη, αυτά είναι ψέματα, ούτε στο γραφείο του”. Ο κ. Παππάς, αν και μονίμως μου απαντάει στο Twitter -έχουμε συχνή επικοινωνία- για τη συγκεκριμένη περίπτωση, από χθες, έχει πλήρη σιγή ασυρμάτου. Αρα, συνάγει το συμπέρασμα κάθε λογικός άνθρωπος ότι κάτι άλλο συμβαίνει», συνέχισε ο ίδιος.

«Δεν είναι κακουργηματάκι είναι κακουργηματάρα γιατί είναι κατά του Δημοσίου η απόπειρα απάτης και έχει ισόβια. Δεν είναι δηλαδή ζήτημα μόνο διαπλοκής, έχει και ποινική διάσταση αυτό», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...