247
Το αυτοκίνητο του θύματος | imerazante.gr

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του ταχυδρομικού στη Ζάκυνθο – Ομολόγησε ο γιος του

Protagon Team Protagon Team 30 Μαΐου 2018, 15:26
Το αυτοκίνητο του θύματος | imerazante.gr

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του ταχυδρομικού στη Ζάκυνθο – Ομολόγησε ο γιος του

Protagon Team Protagon Team 30 Μαΐου 2018, 15:26

Μια ιστορία οικογενειακής κακοποίησης αποκαλύπτεται πίσω από τη δολοφονία ενός συνταξιούχου ταχυδρομικού που έγινε τη Δευτέρα στη Ζάκυνθο.

Τοπικά μέσα αναφέρουν ότι ο 26χρονος γιος του ταχυδρομικού, από τον δεύτερο γάμο του με την αλβανικής καταγωγής σύζυγo του θύματος, ομολόγησε την πράξη του.

Το κίνητρο φαίνεται ότι ήταν η κακοποίηση που είχε υποστεί ο δράστης, αλλά κυρίως αυτή που δεχόταν καθημερινά τα δύο ανήλικα αδέλφια του, από το θύμα.

Ο 26χρονος δράστης και η μητέρα του έπεσαν σε πολλές αντιφάσεις, γεγονός που κίνησε τις υποψίες των αστυνομικών, όπως επίσης και το γεγονός ότι δεν παρέστησαν στην κηδεία του 70χρονου.

Ο φόνος συνέβη γύρω στις 21:30 της Κυριακής. Ο συνταξιούχος ταχυδρομικός βρέθηκε νεκρός από πυροβολισμούς μέσα στο αυτοκίνητό του, στην επαρχιακή οδού Ζακύνθου – Βολίμων.

Τον 70χρονο εντόπισε μέσα σε μια λίμνη αίματος ένας ταξιτζής που περνούσε από το σημείο και αμέσως ειδοποίησε την αστυνομία.

Το θύμα είχε δεχθεί πυροβολισμούς από κυνηγετικό όπλο και είχε τραύματα στο πρόσωπο, τα χέρια και τον θώρακα. Η αστυνομία εκτιμούσε ότι ο δράστης πιθανότατα ήταν γνωστός του θύματος και πως σταμάτησε οικειοθελώς το φορτηγάκι του γιατί ίσως είχε ραντεβού μαζί του.

Την εκδοχή αυτή ενίσχυε η διαπίστωση ότι ο 70χρονος αιφνιδιάστηκε, γιατί δεν προσπάθησε να φύγει όταν είδε το κυνηγετικό όπλο να τον σημαδεύει, αλλά έβαλε ενστικτωδώς μπροστά του τα χέρια του. Γι’ αυτό φέρει τραύματα από τα σκάγια στις παλάμες, εκτός από αυτά στο πρόσωπο και τον θώρακα που προκάλεσαν τον ακαριαίο θάνατό του.

Το ενδεχόμενο της ληστείας είχε αποκλειστεί καθώς πάνω στον νεκρό βρέθηκαν βουλγαρικά και ρουμανικά χαρτονομίσματα.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...