210
|

Η Γεννηματά… παρεμβαίνει στην κόντρα Τσίπρα – Μητσοτάκη για την Μπάρτσα

Protagon Team Protagon Team 9 Μαρτίου 2017, 13:37

Η Γεννηματά… παρεμβαίνει στην κόντρα Τσίπρα – Μητσοτάκη για την Μπάρτσα

Protagon Team Protagon Team 9 Μαρτίου 2017, 13:37

Μπορούν οι γυναίκες να συζητούν για μπάλα; Γιατί να μην μπορούν; Για παράδειγμα, η Φώφη Γεννηματά, πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, είπε να παρέμβει στη συζήτηση που άνοιξαν τα μεσάνυχτα ο Αλέξης Τσίπρας με τον Κυριάκο Μητσοτάκη αναφορικά με το επικό ματς Μπαρτσελόνα – Παρί Σεν Ζερμέν για το Champions League.

Οι δύο πολιτικοί αρχηγοί αντάλλαξαν μηνύματα και τρολαρίσματα κατά το κοινώς λεγόμενο πλέον. Ο Πρωθυπουργός χλεύασε τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης που σε πρόσφατη διαδικτυακή συνέντευξή του είχε προβλέψει επικράτηση της γαλλικής ομάδας και αστειεύτηκε ότι έτσι έχει προβλέψει και νίκη της ΝΔ στις εκλογές. Ο πρόεδρος της ΝΔ ανταπάντησε ότι έκανε ένα λάθος πρόβλεψη για το Champions League, δεν είναι δα και μέγα ατόπημα όπως να διαψευστεί live από την ΕΛΣΤΑΤ, κάτι που συνέβη στον κ. Τσίπρα.

Ε, κάπου εκεί, και μετά τον θόρυβο που έγινε, είπε και η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ να στείλει το δικό της μήνυμα. Επίσης στο twitter και βάζοντας ετικέτα (hashtag) τα αρχικά του ματς Μπάρτσα – Παρί.

«O ένας με τη Barcelona, ο άλλος με την Paris Saint-Germain. Εμείς επιμένουμε σταθερά. Εθνική Ελλάδος» έγραψε η κυρία Γεννηματά, απαντώντας και στο ερώτημα αν μπορούν να συζητούν οι γυναίκες για μπάλα…

ΥΓ. Ακολούθησε ένα tweet του προέδρου του Ποταμιού, Σταύρου Θεοδωράκη.

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...