287
O Ντόναλντ Τραμπ δείχνει πόσα χρήματα έχει πάρει απο επενδυτικά fund η Χίλαρι Κλίντον και πόσα ο ίδιος... | Reuters

Ο Τραμπ βγαίνει εκτός εαυτού

Protagon Team Protagon Team 15 Αυγούστου 2016, 15:19
O Ντόναλντ Τραμπ δείχνει πόσα χρήματα έχει πάρει απο επενδυτικά fund η Χίλαρι Κλίντον και πόσα ο ίδιος...
|Reuters

Ο Τραμπ βγαίνει εκτός εαυτού

Protagon Team Protagon Team 15 Αυγούστου 2016, 15:19

Ολα τα σενάρια είναι πλέον ανοιχτά για τον Ντόναλντ Τραμπ και τη συνέχιση της καμπάνιας του καθώς η πτώση στις δημοσκοπήσεις και οι οργισμένες αντιδράσεις του εκκεντρικού εκατομμυριούχου, ανοίγουν συζητήσεις ακόμα και για εγκατάλειψη της καμπάνιας. Ηδη βασικά στελέχη της καμπάνιας του έχουν παραιτηθεί ή απομακρυνθεί από τον ίδιο, ενώ αυξάνονται πλέον τα στελέχη του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος που παίρνουν αποστάσεις από τον ίδιο και τις θέσεις του.

Και ο ίδιος αρχίζει πλέον να επιτίθεται στα μέσα ενημέρωσης, ισχυριζόμενος ότι καλύπτουν την εκστρατεία με τρόπου που ευνοεί τη Χίλαρι. «Αν τα μέσα κάλυπταν όπως πρέπει τις καμπάνιες, εγώ θα κέρδιζα με είκοσι μονάδες» δήλωσε. Mάλιστα έσπευσε να γράψει στο τουίτερ ότι δεν αποτελεί ελευθερία του Τύπου το να μεταδίδουν τα media ότι θέλουν, ακόμα και αν αυτό είναι λάθος. Ο Τραμπ κατηγορεί τα μέσα, ειδικά το CNN και τους New York Times, ότι αποκρύπτουν στοιχεία της καμπάνιας του, προωθώντας την υποψηφιότητα της Χίλαρι Κλίντον.

Ο Τραμπ έχει πει και άλλα τις τελευταίες μέρες. Δεν χάνει την ευκαιρία να δηλώνει ότι το κύρος των εκλογών θα υπονομευθεί. «Και πώς θα γίνει αυτό;» αναρωτήθηκε ο Ομπάμα. «Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση δεν κάνει τις εκλογές. Δηλαδή υπάρχει μία συνωμοσία που καλύπτει και το Τέξας; Εκεί μόνο Δημοκρατικοί δεν είναι οι υπεύθυνοι των εκλογων…» Ο πρόεδρος Ομπάμα επανέλαβε πρόσφατα ότι δεν αισθάνεται άνετα με το ενδεχόμενο παράδοσης του πυρηνικού οπλοστασίου στον Τραμπ αν και τώρα αναλυτές εκτιμούν πώς θα σταματήσει τις επιθέσεις κατά του υποψηφίου των Ρεπουμπλικάνων, προκειμένου να μη δημιουργεί συσπειρώσεις. Είναι χαρακτηριστικό ότι η αναφορά του Τραμπ «στην ίδρυση του ISIS από τον Ομπάμα» πέρασε μάλλον αδιάφορα από τον Λευκό Οίκο.

Ο Τραμπ έχει περιγράψει και τι θα κάνει αν δεν κερδίσει τις εκλογές. Θα πάει, λέει, σε διακοπές μεγάλης διάρκειας. Το μόνο εύκολο…

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...