302
Ο Παύλος Πολάκης σε παλαιότερη συνεδρίαση της Βουλής | IntimeNews

Νέες απειλές Πολάκη: «Ο Θεός συγχωρεί, εγώ ποτέ»

Protagon Team Protagon Team 3 Μαΐου 2022, 17:20
Ο Παύλος Πολάκης σε παλαιότερη συνεδρίαση της Βουλής
|IntimeNews

Νέες απειλές Πολάκη: «Ο Θεός συγχωρεί, εγώ ποτέ»

Protagon Team Protagon Team 3 Μαΐου 2022, 17:20

Εχουν περάσει είκοσι ημέρες από το τελευταίο σόου του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλου Πολάκη. Τότε, κατά τη συζήτηση στην Ολομέλεια για την άρση της ασυλίας του έπειτα από μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση που είχε καταθέσει σε βάρος του η βουλευτής της ΝΔ, Φωτεινή Αραμπατζή, ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας είχε καλέσει με το γνωστό του ύφος τους βουλευτές να ψηφίσουν «ότι θέλουν» κάνοντας λόγο για «εκδικητική πολιτική δίωξη».

Στην συνεδρίαση της Βουλής, την Τρίτη, ο κ. Πολάκης εξαπέλυσε νέα φραστική επίθεση κατά της κοινοβουλευτικής εκπροσώπου του Κινήματος Αλλαγής, Νάντιας Γιαννακοπούλου, επειδή ψήφισε υπέρ της άρσης ασυλίας του.

Σύμφωνα με το ΣΚΑΪ, όταν ο πρώην υπουργός έλαβε τον λόγο, επιτέθηκε στους βουλευτές της ΝΔ και στην κυρία Γιαννακοπούλου, γιατί πριν από το Πάσχα είχαν ψηφίσει υπέρ της άρσης της βουλευτικής ασυλίας του, με αφορμή μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση που είχε καταθέσει σε βάρος του η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος της ΝΔ Φωτεινή Αραπατζή.

«Πώς νιώθετε οι βουλευτές της ΝΔ και η κυρία Γιαννακοπούλου για την ψήφο σας υπέρ της άρσης της ασυλίας μου στην υπόθεση Αραμπατζή, όταν αποδείχθηκε ότι το 2019 είχε καταδικαστεί από τους εργαζομένους με 20.000 ευρώ, και ήρθε στη Βουλή κι έλεγε ότι τη συκοφαντούμε; Η εταιρεία της μέχρι το 2021 δεν τους έχει πληρώσει ακόμη. Δεν ντρέπεστε καθόλου; Δεν ήταν μόνο τα αέρα λεφτά που πήρε ο πατέρας της, αλλά όλα εδώ πληρώνονται και ο θεός μπορεί να συγχωρεί, αλλά εγώ ποτέ», ανέφερε ο βουλευτής.

Στη συνέχεια, απευθύνθηκε στη κυρία Γιαννακοπούλου λέγοντας «εσύ, Γιαννακοπούλου, πώς αισθάνεσαι γι’ αυτό;» και αποχώρησε από την αίθουσα.

Η βουλευτής του ΚΙΝΑΛ τον κάλεσε να παραμείνει προκειμένου να ακούσει την απάντησή της: «Αν έχεις τα κότσια, γύρνα πίσω, Πολάκη, να ακούσεις τι θα σου πω για τα ψεύδη και τις αθλιότητες που γράφεις στα social media. Για μια ακόμα φορά, στα δύσκολα την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...