202
Ο πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού και της Σούπερ Λίγκας, Γιουσέφ ελ Αραμπί πανηγυρίζει με τους συμπαίκτες του το γκολ που πέτυχε κατά του Παναθηναϊκού |

Το ρεκόρ στο ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: 22 πάσες, 11 παίκτες, 67 δευτερόλεπτα, ένα γκολ

Protagon Team Protagon Team 23 Ιουνίου 2020, 11:13
Ο πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού και της Σούπερ Λίγκας, Γιουσέφ ελ Αραμπί πανηγυρίζει με τους συμπαίκτες του το γκολ που πέτυχε κατά του Παναθηναϊκού
|

Το ρεκόρ στο ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: 22 πάσες, 11 παίκτες, 67 δευτερόλεπτα, ένα γκολ

Protagon Team Protagon Team 23 Ιουνίου 2020, 11:13

Η δουλειά του «el professor» Πέδρο Μαρτίνς στον Ολυμπιακό αποτυπώνεται σταθερά πια στο γήπεδο, αποδεικνύοντας πόσο πολύτιμη είναι η διατήρηση και η στήριξη ενός προπονητή για μακρό χρονικό διάστημα στον πάγκο της ομάδας. Εξού και η πρόσφατη ανανέωση του συμβολαίου του πορτογάλου προπονητή από τον Βαγγέλη Μαρινάκη για ακόμη δύο χρόνια (δείτε κάτω τις δηλώσεις του Πέδρο Μαρτίνς για την επέκταση της συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό).

Η ομάδα του Πειραιά βγάζει πλέον εντυπωσιακούς αυτοματισμούς στο γήπεδο και υπάρχουν στιγμές όπου -όπως λέγεται χαρακτηριστικά- «χάνεται η μπάλα».

Μία τέτοια στιγμή ήταν το δεύτερο γκολ του Ολυμπιακού στο 21ο λεπτό του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό για τα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας, με σκόρερ τον «συνήθη ύποπτο» Γουσέφ Ελ Αραμπί.

Σε 66 δευτερόλεπτα οι «ερυθρόλευκοι» άλλαξαν 22 πάσες, χωρίς ούτε μία παρέμβαση από παίκτη του Τριφυλλιού, ενώ ακόμα πιο εντυπωσιακό ήταν το γεγονός ότι η μπάλα πριν καταλήξει στα δίχτυα του Διούδη, πέρασε από τα πόδια και των έντεκα παικτών του Ολυμπιακού!

Το βίντεο του γκολ «ανέβηκε» ως υπόδειγμα σύγχρονου ποδοσφαίρου, στα social media της ΠΑΕ Ολυμπιακός (δείτε κάτω τη σχετική ανάρτηση στο Twitter).

Αλλά και ο ίδιος ο Πέδρο Μαρτίνς δεν αντιστάθηκε στον πειρασμό να ποστάρει το βίντεο με τα αποτελέσματα στης σκληρής δουλειάς του στον Ολυμπιακό:

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...