636
|

Public Café Restaurant: Θέατρο και φαγητό

Protagon Team 19 Οκτωβρίου 2019, 09:51

Public Café Restaurant: Θέατρο και φαγητό

Protagon Team Protagon Team 19 Οκτωβρίου 2019, 09:51

Το θεατρικό φθινόπωρο ξεκίνησε σιγά σιγά και εσύ αναζητάς την επόμενη παράσταση που θα δεις; Πώς θα σου φαινόταν αν συναντούσες τους συντελεστές της παράστασης που θες να δεις, απολάμβανες μαζί τους ένα γεύμα με θέα την πλατεία Συντάγματος, και είχες τη δυνατότητα να κερδίσεις προσκλήσεις για να δεις την avant-première τους;

Όλα τα παραπάνω περιλαμβάνει η πολύ ενδιαφέρουσα ενέργεια που διοργανώνει το Public Café restaurant, για να σε πάει θέατρο!

Tάρτα με γραβιέρα Κρήτης και καπνιστή βουβαλίσια μπριζόλα Κερκίνης

Το meeting point με την ωραιότερη θέα της Αθήνας, τον ζεστό χώρο και τη μεγάλη σάλα με την ελιά στο κέντρο της, το Public Café restaurant, φιλοξενεί για τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο αγαπημένους ηθοποιούς από τις πιο ενδιαφέρουσες παραστάσεις της πόλης.

Δήλωσε συμμετοχή μέσω του Public Blog, συνάντησε τους πρωταγωνιστές, δοκιμάστε μαζί το ειδικό pre-theatre menu με γεύσεις από όλη την Ελλάδα και εξασφάλισε πρώτος θέση σε ανοιχτές πρόβες και avant-premieres!

Ενδεικτικά το ειδικό μενού για τους θεατρόφιλους θα περιλαμβάνει: Πλατό ελληνικών τυριών και αλλαντικών, τάρτα με γραβιέρα Κρήτης και καπνιστή βουβαλίσια μπριζόλα Κερκίνης, σαλάτα σπανάκι με μύρτιλα, σύκα, κατσικίσιο τυρί και φουντούκια και άλλες απολαυστικές προτάσεις με συνοδεία κρασιού Μοσχοφίλερο Ζαχαριά βιολογικό ή Παράγκα Kir-Yianni.

Σαλάτα σπανάκι με μύρτιλα, σύκα, κατσικίσιο τυρί και φουντούκια

Η πρώτη συνάντηση είναι προγραμματισμένη για την ερχόμενη Τρίτη 22 Οκτωβρίου, στις 19:30 στο Public Café Restaurant. Εκεί θα συναντήσεις τους πρωταγωνιστές της παράστασης «Reigen – Δέκα δεκάλογοι για το Σεξ», Γιώργο Χρανιώτη και Θεοδώρα Τζήμου.

Πρόκειται για ένα έργο για το σεξ και τις ανθρώπινες και κοινωνικές σχέσεις που αλλάζουν μορφή, μέσα από τις ιστορίες δέκα ζευγαριών. Όλους τους ρόλους υποδύονται η Θεοδώρα Τζήμου και ο Γιώργος Χρανιώτης, μέσα από ένα παιχνίδι μεταμορφώσεων και συνεχών εναλλαγών.

Μια περίτεχνη σκυταλοδρομία ερωτικών συνευρέσεων, όπου οι ήρωες κινούνται πέραν της κοινωνικής τους θέσης και της οικονομικής και οικογενειακής τους κατάστασης,  δημιουργώντας ένα κύκλο διαδοχικών ιστοριών, που σκιαγραφούν το πορτρέτο μιας ολόκληρης κοινωνίας.

Πλατό τυριών και αλλαντικών

To έργο γράφτηκε το 1897, εκδόθηκε το 1903 και στη συνέχεια απαγορεύτηκε ως προκλητικό και αιρετικό. Χρειάστηκε να περάσουν 20 χρόνια για να ανέβει για πρώτη φορά στη σκηνή.

Η επόμενη συνάντηση θα γίνει αρχές Νοεμβρίου και θα αφορά την παράσταση «Ποιος φοβάται τη Βιρτζίνα Γουλφ» σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη.

Η δήλωση συμμετοχών για την πρώτη συνάντηση με τους συντελεστές της παράστασης «Reigen – Δέκα δεκάλογοι για το Σεξ», έχει ήδη ξεκινήσει.

Δοκίμασε μαζί τους αγαπημένους σου ηθοποιούς το ειδικό pre-theatre menu του Public Café restaurant και κέρδισε προσκλήσεις για την παράσταση!

Οι τυχεροί θα προκύψουν μετά από κλήρωση και θα ειδοποιηθούν με σχετικό email τη Δευτέρα 21 Οκτωβρίου.

Συμπλήρωσε τη σχετική φόρμα εδώ. Καλή επιτυχία!

Το νέο μενού του Public Café Restaurant

Δοκιμάστε το νέο χειμερινό μενού του Public Café Restaurant, που προσφέρει επιλογές για όλες τις ώρες και τις γευστικές προτιμήσεις! Ξεκινώντας από το πρωί, σερβίρονται εξαιρετικά πρωινά και brunch, με επιλογές από αλμυρά και γλυκά εδέσματα. Ο πλούσιος κατάλογος των σνακς περιλαμβάνει μια μεγάλη γκάμα από νόστιμα σάντουιτς με φρέσκα υλικά και δροσερές εποχικές σαλάτες. Για μεσημεριανό φαγητό και δείπνο, οι επιλογές είναι άριστες, με ζυμαρικά όλων των ειδών, αλλά και ζουμερά burgers σε διάφορες εκδοχές, καθώς και πιάτα με κρέας όπως ταλιάτα και φιλέτο κοτόπουλο.

Ιδιαίτερη έμφαση στο νέο μενού έχει δοθεί στις πολλές επιλογές σε πιάτα για τους επισκέπτες Vegan και Vegetarian καθώς και προϊόντων gluten free και superFood. O κατάλογος ολοκληρώνεται με λαχταριστά γλυκά που μπορούν να συνδυαστούν με τσάι, αφεψήματα καφέ ή σοκολάτα από τον πλούσιο κατάλογο επιλογών που δημιουργήθηκε, καθώς και φρέσκους χυμούς, smoothies και shakes! Το μπαρ του Public Café Restaurant σερβίρει ακόμη κρασιά και ποτά για ιδανικό pairing με το φαγητό.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...