172
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Σεβαστάκης | ΙΝΤΙΜΕnews

Σεβαστάκης: Καιρός να πάψει το εμπάργκο ΣΥΡΙΖΑ στον ΣΚΑΪ

Protagon Team Protagon Team 15 Οκτωβρίου 2018, 10:56
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Σεβαστάκης
|ΙΝΤΙΜΕnews

Σεβαστάκης: Καιρός να πάψει το εμπάργκο ΣΥΡΙΖΑ στον ΣΚΑΪ

Protagon Team Protagon Team 15 Οκτωβρίου 2018, 10:56

Τη διαφωνία του για το συνεχιζόμενο εμπάργκο του ΣΥΡΙΖΑ στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, με την ιδιότυπη αποχή όλων των κυβερνητικών και κομματικών στελεχών από τις εκπομπές του καναλιού, εξέφρασε ο βουλευτής του κόμματος Δημήτρης Σεβαστάκης, μιλώντας την Κυριακή στην Κεντρική Επιτροπή.

Ο κ. Σεβαστάκης μίλησε συγκεκριμένα για «λάθος πολιτική» που «τσουβαλιάζει» παρουσιαστές και εκπομπές, ενώ κάλεσε την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ να μη φοβάται να δώσει τη μάχη επιχειρημάτων ακόμα και μέσα σε ένα πολεμικό περιβάλλον, προτιμώντας την ασφάλεια των φιλικών (μόνο) προς την κυβέρνηση μέσων.

Αναλυτικά η τοποθέτηση Σεβαστάκη έχει ως εξής:

«Τηλεοπτικό εμπάργκο. Είναι λάθος πολιτική. Τσουβαλιάζει διαφορετικά προφίλ συντακτών, ποιότητες εκπομπών, ιδεολογικές και αισθητικές αποχρώσεις. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει αποφασίσει τη μάχη στις αντίξοες συνθήκες και όχι σε συνθήκες ασφάλειας και εργαστηρίου. Το κοινό που συνέρρευσε στο ΣΥΡΙΖΑ το 2012 και ιδίως το 2015 είναι μέρος και του ευρύτατου τηλεοπτικού κοινού. Πρέπει να συνεχίσουμε να απευθυνόμαστε έχοντας εμπιστοσύνη στην επιχειρηματολογία μας κι όχι να ψάχνουμε εκλεκτικιστικά να βρούμε το φιλικό και πεπεισμένο κοινό. Δεν φοβόμαστε τη σύγκρουση επιχειρημάτων ούτε το πολεμικό ή κριτικό περιβάλλον».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...