188
|

«Τρελάθηκαν» στην ΕΡΤ από τις δηλώσεις Τσακαλώτου στους FT!

Protagon Team Protagon Team 26 Απριλίου 2018, 18:51

«Τρελάθηκαν» στην ΕΡΤ από τις δηλώσεις Τσακαλώτου στους FT!

Protagon Team Protagon Team 26 Απριλίου 2018, 18:51

Οι επισημάνσεις Τσακαλώτου στους Financial Times για συχνότερες και πιο ασφυκτικές αποστολές μεταμνημονιακής παρακολούθησης από τους εταίρους της χώρας στην ΕΕ, προκάλεσαν την έντονη αντίδραση των… παρουσιαστών της απογευματινής ενημερωτικής εκπομπής της ΕΡΤ, «Δεύτερη Ματιά», Κατερίνας Ακριβοπούλου και Σωτήρη Καψώχα, που δεν μπορούσαν να χωνέψουν ούτε τις δηλώσεις του υπουργού, ούτε τη συγκυρία στην οποία έγιναν!

Αφού υπενθύμισαν με νόημα ότι ο κ. Τσακαλώτος, εκτός από υπουργός Οικονομιών, είναι και επικεφαλής της κίνησης των 53+ εντός του ΣΥΡΙΖΑ (η οποία έχει επανειλημμένως αμφισβητήσει το αφήγημα της «καθαρής» εξόδου), οι δημοσιογράφοι της δημόσιας τηλεόρασης έφθασαν στο σημείο να διερωτηθούν ακόμη και αν ο κ. Τσακαλώτος έχει διαφορετική γραμμή από αυτή της κυβέρνησης, στη διαπραγμάτευση με τους δανειστές, φέρνοντας χειρότερα δεινά για τη χώρα από ό,τι τα μνημόνια.

«Κακώς κατηγορούμε τον Στουρνάρα», «μήπως έχει δίκιο τελικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης», εμφανίστηκε να λέει ο Σωτήρης Καψώχας, γιατί όπως παρατήρησε, αν ισχύουν όσα είπε ο κ. Τσακαλώτος περί επιτροπείας και εκθέσεων προόδου για την Ελλάδα από τους ελεγκτές των δανειστών σε τριμηνιαία-τετραμηνιαία βάση, αυτό θα είναι χειρότερο ακόμα και από την προληπτική γραμμή στήριξης που με τόσο πάθος απεχθάνεται ο Αλέξης Τσίπρας !

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...