235
Για μία ακόμη φορά μία φράση του κ. Κυρίτση ήταν αρκετή για ξεσηκώσει θύελλα επικριτικών σχολίων | ΙNTIMEnews

Ο Κυρίτσης «ξαναχτυπά»: Ασπιλος ο ισλαμισμός – Οι Δυτικοί έστελναν παιδιά στους θαλάμους αερίων!

Protagon Team Protagon Team 6 Μαΐου 2018, 14:43
Για μία ακόμη φορά μία φράση του κ. Κυρίτση ήταν αρκετή για ξεσηκώσει θύελλα επικριτικών σχολίων
|ΙNTIMEnews

Ο Κυρίτσης «ξαναχτυπά»: Ασπιλος ο ισλαμισμός – Οι Δυτικοί έστελναν παιδιά στους θαλάμους αερίων!

Protagon Team Protagon Team 6 Μαΐου 2018, 14:43

Η σχολιαστική του δεινότητα στέρεψε για τον «Ρουβίκωνα» και τα άλλα θέματα της εσωτερικής επικαιρότητας, και είπε να επεκταθεί στα διεθνή. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην συντονιστής του κυβερνώντος κόμματος για το προσφυγικό, Γιώργος Κυρίτσης, θέλησε να εκθέσει τις απόψεις του για τους ισλαμιστές και τον δυτικό πολιτισμό, προβαίνοντας σε ατυχείς παραλληλισμούς και συγκρίσεις που (εσκεμμένα ή μη) προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων στο Twitter.

Αφορμή αποτέλεσε δημοσίευμα του Al Jazeera υπό τον τίτλο «500-700 παιδιά από την Παλαιστίνη διώκονται σε ισραηλινά δικαστήρια κάθε χρόνο», για το οποίο ο κ. Κυρίτσης έκρινε σκόπιμο να σχολιάσει αντιπαραβάλλοντας τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας από τους δυτικούς με τους ισλαμιστές.

Βάση της επιεικώς ατελούς αυτής σκέψης του, αποτέλεσε ένα λογικό άλμα μέσω του οποίου «τσουβαλιάζει» επικίνδυνα τον δυτικό πολιτισμό με τον ναζισμό που «έστειλε εκατομμύρια παιδιά στους θαλάμους αερίων».

«Ο δυτικός πολιτισμός έστειλε εκατομμύρια παιδιά στους θαλάμους αερίων και οι δυτικές κοινωνίες ψηφίζουν τους πολιτικούς απογόνους αυτών που το έκαναν. Για τους ισλαμιστές δεν υπάρχει κάτι ανάλογο καταγεγραμμένο», έγραψε με λόγια ατάκτως ερριμμένα, απαντώντας σε σχόλιο για το βίντεο του Al Jazeera (δείτε το κάτω).

Η ανάρτηση Κυρίτση έδωσε το σύνθημα για ένα μπαράζ σχολίων, όπου άλλοι υπενθύμιζαν στον βουλευτή τις πρακτικές του ISIS και άλλων φονταμενταλιστών, τις καταγραφές της Ιστορίας για τις μαζικές εκκαθαρίσεις με θύτες μουσουλμάνους, αλλά και το γεγονός ότι διετέλεσε συντονιστής της κυβέρνησης για το προσφυγικό, με ό,τι μπορεί να σημαίνει αυτό σε συνδυασμό με την ανωτέρω διατύπωσή του.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...