389
Η Κέιτ Γουίνσλετ προτρέπει τις γυναίκας να μην τα δείχνουν όλα στις επίσημες εμφανίσεις τους | EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA

Κορίτσια, μην ξεγυμνώνεστε στο κόκκινο χαλί, λέει η Κέιτ Γουίνσλετ

Protagon Team Protagon Team 4 Μαΐου 2018, 14:56
Η Κέιτ Γουίνσλετ προτρέπει τις γυναίκας να μην τα δείχνουν όλα στις επίσημες εμφανίσεις τους
|EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA

Κορίτσια, μην ξεγυμνώνεστε στο κόκκινο χαλί, λέει η Κέιτ Γουίνσλετ

Protagon Team Protagon Team 4 Μαΐου 2018, 14:56

Τις συναδέλφους της που εμφανίζονται με όσο πιο αποκαλυπτικά φορέματα μπορούν στις πρεμιέρες και τις άλλες εκδηλώσεις της βιομηχανίας του θεάματος, επέκρινε εμμέσως η οσκαρική Κέιτ Γουίνσλετ.

Η πρωταγωνίστρια του «Τιτανικού» και του «Σφραγισμένα Χείλη» (για το οποίο τιμήθηκε με Οσκαρ α’ γυναικείου ρόλου το 2008) προτρέπει τις γυναίκες ηθοποιούς να καλύπτονται περισσότερο στις εμφανίσεις τους στο κόκκινο χαλί. Εξηγεί ότι «η εικόνα υπερβολικής σάρκας» την κάνει να νιώθει «άβολα».

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, η ηθοποιός δήλωσε πως ποτέ δεν την ενδιέφερε να την κοιτάζει ο κόσμος όταν μπαίνει σε ένα δωμάτιο, αλλά περισσότερο να δίνουν σημασία σε όσα η ίδια είχε να πει.

Δεν είναι λίγες οι φορές άλλωστε που έχει αναφερθεί στην εμμονή του Χόλιγουντ για την τέλεια σιλουέτα και πώς αυτή η μανία κάνει γυναίκες με πιο κανονικό σωματότυπο –όπως είναι και ο δικός της– να νιώθουν υπέρβαρες και παραγκωνισμένες.

Συχνά σε συνεντεύξεις της μνημονεύει, όχι με καλό σκοπό, τα λόγια μιας δασκάλας υποκριτικής που της είχε πει «θα τα πας μια χαρά, αν είσαι διατεθειμένη να συμβιβαστείς με τους ρόλους της χοντρούλας».

«Υπάρχει κάτι λίγο άβολο για μένα όταν βλέπω γυναίκες που ξεκάθαρα παρουσιάζουν τον εαυτό τους με τρόπο σχεδιασμένο να κάνει τον κόσμο να τις κοιτάξει επίμονα, αλλά όχι για τους σωστούς λόγους» είπε η βρετανίδα ηθοποιός.

epa05315177 US model Bella Hadid arrives for the screening of 'La Fille Inconnue' (The Unknown Girl) during the 69th annual Cannes Film Festival, in Cannes, France, 18 May 2016. The movie is presented in the Official Competition of the festival which runs from 11 to 22 May. EPA/IAN LANGSDON
Η Μπέλα Χαντίντ, όπως εμφανίστηκε στις Κάννες το 2016, θα ήταν σίγουρα ένα από τα κορίτσια στα οποία η Κέιτ Γουίνσλετ θα ήθελε να δώσει κάποιες στυλιστικές συμβουλές. (EPA/IAN LANGSDON)

«Οταν μπαίνω σε ένα δωμάτιο, ελπίζω να κάνω ενδιαφέρουσες συζητήσεις με τον κόσμο. Δεν με απασχολεί αν θα με κοιτάζουν ή όχι. Για την ακρίβεια, αισθάνομαι το εντελώς αντίθετο. Δεν θέλω να φοράω κάτι που τραβάει πολύ την προσοχή.

» Η μητέρα μου πάντα έλεγε “δεν μου αρέσει η επίδειξη, σε παρακαλώ μην φορέσεις ρούχα που τραβάνε τα βλέμματα για όλους τους λάθος λόγους”. Ακόμη και μετά την τεράστια επιτυχία του Τιτανικού, τη θυμάμαι να μου λέει “σε παρακαλώ αγάπη μου, μη φορέσεις κάτι που θα τραβήξει υπερβολικά την προσοχή”» πρόσθεσε η 42χρονη σήμερα Γουίνσλετ.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

3

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...