202
Η Μελάνια Τραμπ έλαβε την... πάσα από τον σύζυγό της | REUTERS/Kevin Lamarque

Διπλωματία του ποδοσφαίρου: Ο Πούτιν δώρισε στον Τραμπ την μπάλα του Μουντιάλ και αυτός…

Protagon Team Protagon Team 16 Ιουλίου 2018, 19:59
Η Μελάνια Τραμπ έλαβε την... πάσα από τον σύζυγό της
|REUTERS/Kevin Lamarque

Διπλωματία του ποδοσφαίρου: Ο Πούτιν δώρισε στον Τραμπ την μπάλα του Μουντιάλ και αυτός…

Protagon Team Protagon Team 16 Ιουλίου 2018, 19:59

Μια μπάλα ποδοσφαίρου δώρισε ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν στον αμερικανό ομόλογό του κατά της διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που ακολούθησε το ιστορικό τετ α τετ των δύο ηγετών στο Ελσίνκι.

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν, αφού ευχαρίστησε τον Ντόναλντ Τραμπ για τα καλά του λόγια αναφορικά με τη διοργάνωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, δώρισε την επίσημη μπάλα του Μουντιάλ στον αμερικανό ομόλογό του, λέγοντάς του: «Τώρα η μπάλα είναι στο δικό σας γήπεδο», αναφερόμενος στη διοργάνωση από τις ΗΠΑ του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου το 2026.

Βέβαια, ο Τραμπ, αφού περιεργάστηκε λίγο την μπάλα δεν την κράτησε.

Την πέταξε στη Μελάνια Τραμπ, για τη χαρίσει στον γιο τους, αλλά την έπιασε ο υπουργός Εξωτερικών, Μάικ Πομπέο, ο οποίος καθόταν δίπλα της και της την έδωσε.

Καυστικό ήταν το σχόλιο του γερουσιαστή Λίντσεϊ Γκράχαμ όσον αφορά την μπάλα.

«Αν ήμουν εγώ, θα έλεγχα την μπάλα για συσκευές ακρόασης και δεν θα την επέτρεπα ποτέ στον Λευκό Οίκο», ανέφερε σαρκαστικά στον λογαριασμό του στο Twitter o Ρεπουμπλικανός γερουσιαστής.

«Είναι επιτακτικό το Κογκρέσο να πραγματοποιήσει ακροάσεις σχετικά με την έκταση και το εύρος οποιασδήποτε συνεργασίας με τη Ρωσία στη Συρία σχετικά με την παρουσία του Ιράν», τόνισε εξάλλου ο Γκράχαμ σχολιάζοντας δηλώσεις του αμερικανού προέδρου για στενή συνεργασία των δυο χωρών στη Συρία.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...