339
| INTIME

Ξέχασαν να καλέσουν την Αννα Κορακάκη στο Προεδρικό Μέγαρο

Protagon Team Protagon Team 25 Αυγούστου 2016, 12:29

Ξέχασαν να καλέσουν την Αννα Κορακάκη στο Προεδρικό Μέγαρο

Protagon Team Protagon Team 25 Αυγούστου 2016, 12:29

Η Αννα Κορακάκη έφτασε στην Ελλάδα στα μέσα του Αυγούστου έχοντας μαζί της δύο μετάλλια (ένα χρυσό και ένα χάλκινο) από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. Ομως η αθλήτρια που άνοιξε τον «χορό των μεταλλίων» για την Ελλάδα δεν θα παραβρεθεί στο Προεδρικό Μέγαρο μαζί με τους υπόλοιπους έλληνες Ολυμπιονίκες αφού δεν έλαβε την χρυσή πρόσκληση!

Η εκδήλωση προς τιμήν των Ελλήνων που διακρίθηκαν στην Βραζιλία αναμένεται να διεξαχθεί σήμερα Πέμπτη στις 13.00 στο προεδρικό Μέγαρο. Είναι χαρακτηριστικό ότι η Αννα Κορακάκη και ο πατέρας της πληροφορήθηκαν από τα ειδησεογραφικά πρακτορεία για την εκδήλωση. «Αν δεν μας θέλουν στην Ελλάδα να μας το πουν να φύγουμε» δήλωσε ο Τάσος Κορακάκης στην «Καθημερινή». «Πραγματικά δεν ξέρω τι να πω… Νιώθω απογοήτευση, νιώθω ότι δέχομαι πόλεμο από παντού. Τα έχω βάλει με όλους και προφανώς πληρώνω το τίμημα γι’ αυτό. Πραγματικά δεν θέλω να πιστέψω ότι επί τούτου δεν προσκληθήκαμε, αλλά όσο και να προσπαθώ να πείσω τον εαυτό μου γι αυτό, διατηρώ κάποιες αμφιβολίες» δήλωσε στο gazzetta.

162813
Η Αννα Κορακάκη με τον πατέρα της κατά την άφιξή τους στο Ελ. Βενιζέλος (ΚΩΤΣΙΑΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ/ INTIME)

Ολα δείχνουν ότι οι διοργανωτές της εκδήλωσης ξέχασαν (!) να στείλουν πρόσκληση στην Αννα Κορακάκη αφού όπως δικαιολογήθηκαν οι ίδιοι «όλα έγιναν τελευταία στιγμή». Ετσι, η αθλήτρια της σκοποβολής που βρίσκεται στο Παρίσι δεν θα μπορέσει να ταξιδέψει μέσα σε λίγες ώρες στην Αθήνα.

Μετά την αποκάλυψη της «γκάφας» πάντως, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επικοινώνησε με την διπλή Ολυμπιονίκη και συνεννοήθηκαν από κοινού να γίνει δεκτή στο Προεδρικό Μέγαρο μόλις επιστρέψει στην Ελλάδα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για τη συγκεκριμένη οργάνωση της εκδήλωσης δεν ήταν υπεύθυνη η Προεδρία αλλά οι εκπρόσωποι της αποστολής.

Διαψεύδουν τα δημοσιεύματα πηγές του Προεδρικού Μεγάρου

Μία άλλη εκδοχή παρουσίασαν αργότερα οι πηγές από το Προεδρικό Μέγαρο. Συγκεκριμένα όπως αναφέρθηκε, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε επικοινωνήσει προσωπικά με τον πατέρα της αθλήτριας, ο οποίος και τον ενημέρωσε ότι η Αννα Κορακάκη δεν μπορεί να παρευρεθεί στην εκδήλωση καθώς βρίσκεται εκτός Ελλάδας.

Η εν λόγω εκδοχή πάντως δεν εξηγεί την αντίδραση του πατέρα της αθλήτριας.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...