244
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην περιοδεία του στην Κεντρική Μακεδονία | YouTube/ND

Το βίντεο του Κυριάκου Μητσοτάκη από τη Μακεδονία

Protagon Team Protagon Team 30 Ιανουαρίου 2018, 09:19
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην περιοδεία του στην Κεντρική Μακεδονία
|YouTube/ND

Το βίντεο του Κυριάκου Μητσοτάκη από τη Μακεδονία

Protagon Team Protagon Team 30 Ιανουαρίου 2018, 09:19

Τη μάχη των social media φαίνεται πως θα δώσουν πρώτη, η κυβέρνηση με τη Νέα Δημοκρατία. Και δεν μιλάμε για τον πόλεμο χαρακωμάτων των τρολ του Twitter, αλλά για επίσημες διαδικτυακές αντεγκλήσεις μέσω βίντεο και YouTube. Από τη μία το νέο σποτ που έδωσε στη δημοσιότητα το Μαξίμου –στο οποίο συμμετείχαν πολιτικοί φίλοι και πολλά… ρυζόγαλα– και από την άλλη το βίντεο που δημοσιοποίησε η Πειραιώς, περιγράφοντας τα όσα είδε και άκουσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στην κεντρική Μακεδονία.

Ο χρονισμός δεν είναι προφανώς τυχαίος. Ο κ. Μητσοτάκης επιλέγει τη Μακεδονία, περιοχή με ιδιαίτερες ευαισθησίες αυτήν την εποχή λόγω Σκοπιανού, για να δείξει ένα διαφορετικό, λιγότερο σφιγμένο πρόσωπο. Και όντως ο πρόεδρος της ΝΔ εμφανίζεται να συνομιλεί με απλό κόσμο, να γελάει με τα αστεία τους, να ακούει τις ανησυχίες τους.

Οι περισσότεροι του λένε: «Δεν είσαι όπως φαίνεσαι στην τηλεόραση». Είναι προφανώς και αυτό ένα μήνυμα που θέλει να περάσει ο πρόεδρος της ΝΔ, ότι από κοντά δεν είναι όπως φαίνεται στην τηλεόραση, έχοντας ενδεχομένως διαγνώσει μια επικοινωνιακή αδυναμία, την οποία επιχειρεί τώρα να την μετατρέψει σε προτέρημά του.

Λέει ο κ. Μητσοτάκης, εισάγοντάς μας στο βίντεο: «Πριν λίγες μέρες επισκέφθηκα την Πέλλα και την Πιερία, δυο πολύ όμορφους νομούς της Μακεδονίας. Περπάτησα στα χωριά, άκουσα πολλά, συζήτησα με ανθρώπους που θέλουν να γίνει η ζωή τους καλύτερη.

» “Θέλουμε πράξεις, από λόγια βαρεθήκαμε” μου είπαν οι περισσότεροι. Τα υπόλοιπα στο βίντεο».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...