298
Το εξαιρετικό επίπεδο παροχής υπηρεσιών του -ανάμεσα στα άλλα- τιμήθηκε στα εφετινά World Travel Awards | facebook.com/HiltonAthens

Κορυφαίο business ξενοδοχείο στην Ελλάδα το Hilton Αθηνών

Protagon Team Protagon Team 4 Οκτωβρίου 2017, 16:54
Το εξαιρετικό επίπεδο παροχής υπηρεσιών του -ανάμεσα στα άλλα- τιμήθηκε στα εφετινά World Travel Awards
|facebook.com/HiltonAthens

Κορυφαίο business ξενοδοχείο στην Ελλάδα το Hilton Αθηνών

Protagon Team Protagon Team 4 Οκτωβρίου 2017, 16:54

Ο θεσμός των World Travel Awards διεξάγεται σε όλες τις ηπείρους, αναγνωρίζοντας και επιβραβεύοντας τις βέλτιστες πρακτικές σε όλους τους τομείς του τουριστικού κλάδου.

Τώρα, έφτασε η στιγμή για να βραβεύσει το Hilton Αθηνών.

Το εμβληματικό αυτό ξενοδοχείο, το οποίο αποτελεί πρότυπο για τις επιχειρήσεις του κλάδου του τουρισμού, ξεχώρισε για το υψηλό επίπεδο ποιότητας των υπηρεσιών του, ιδιαίτερα προς όσους ταξιδεύουν για επαγγελματικούς λόγους.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου, στο Ρωσικό Μουσείο Εθνογραφίας, στην Αγία Πετρούπολη.

Hilton by night...
Hilton by night…

Είναι προφανές ότι στο σκεπτικό της απόφασης προσμέτρησε το γεγονός ότι το Hilton Αθηνών δεν είναι απλώς ένα ξενοδοχείο, αλλά αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της επιχειρηματικής, κοινωνικής και πολιτιστικής ζωής της πόλης.

Διαθέτει 506 ευρύχωρα δωμάτια, μεταξύ των οποίων 34 σουίτες, 23 άρτια εξοπλισμένες αίθουσες συνεδρίων και εκδηλώσεων, καθώς και πλήθος εγκαταστάσεων και υπηρεσιών, που το καθιστούν την ιδανική επιλογή για να συνδυάσει κάποιος επισκέπτης ένα επιχειρηματικό ταξίδι με χαλάρωση και αναψυχή, όπως: executive lounge με εντυπωσιακή θέα στην Ακρόπολη, Business Center για γραμματειακή υποστήριξη, δυνατότητα express check-out, υψηλής ταχύτητας Wi-Fi, μπαρ κι εστιατόρια για επαγγελματικά ραντεβού, πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο και spa.

O Γενικός Διευθυντής του Hilton Αθηνών, Bart van de Winkel, αναφερόμενος στην επιτυχία του ξενοδοχείου, δήλωσε: «Είναι τιμή για το Hilton Αθηνών να βραβεύεται στα World Travel Awards, για 3η συνεχόμενη χρονιά. Η διάκριση αυτή δεν αντιπροσωπεύει απλώς το εξαιρετικό επίπεδο παροχής υπηρεσιών του ξενοδοχείου μας, αλλά και την αφοσίωση του προσωπικού στην παροχή υψηλού επιπέδου φιλοξενίας στους επισκέπτες μας».

Δύο αναπόσπαστα έργα από τη ζωή της πόλης: ο Δρομέας και το Hilton
Δύο αναπόσπαστα έργα από τη ζωή της πόλης: ο Δρομέας και το Hilton

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες του Hilton Αθηνών, επισκεφθείτε το www.hiltonathens.gr