758
|

«Κάνε το καλό» και βοήθησε τη FIX Hellas να ομορφύνει τις γειτονιές μας

Avatar Advertorial 13 Ιουλίου 2022, 15:48

«Κάνε το καλό» και βοήθησε τη FIX Hellas να ομορφύνει τις γειτονιές μας

Avatar Advertorial 13 Ιουλίου 2022, 15:48

Τι χρειάζεται μια γειτονιά  για να ομορφύνει; «Περισσότερο πράσινο και καθαριότητα» θα ήταν σίγουρα οι πιο δημοφιλείς απαντήσεις.

Γι’ αυτό και φέτος η καμπάνια της FIX Hellas ακολουθεί το μήνυμα «Ομορφαίνουμε τις γειτονιές μας», εστιάζοντας σε γειτονιές της χώρας μας.

Οι γειτονιές είναι το σπίτι μας, και η FIX Hellas τις φροντίζει και τις ομορφαίνει, με μια ιδιαίτερη πρωτοβουλία. Μέσα από τη νέα της δράση, η FIX Hellas μας προσκαλεί να κάνουμε τη διαφορά στις ζωές όλων μας. Έτσι, στηρίζοντας τον Μη Κερδοσκοπικό Περιβαλλοντικό Οργανισμό  We4All και το εθελοντικό κίνημα Save Your Hood θέτει νέους, «πράσινους» στόχους και σε καλεί να γίνεις μέρος αυτής της αποστολής, ενώ παράλληλα μπαίνεις και στην κλήρωση για να κερδίσεις μοναδικά δώρα.

Η FIX Hellas εδώ και περισσότερα από 150 χρόνια, αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας της χώρας μας. Από το 1864 μέχρι σήμερα ο Έλληνας καταναλωτής έχει πάντα στη μνήμη του όλες εκείνες τις εικόνες όπου ανέμελες παρέες επωνύμων και ανωνύμων σηκώνουν μπουκάλια και ποτήρια με την επωνυμία FIX, για να ευχηθούν και να διασκεδάσουν!

Μέσα από τη διαδρομή όλων αυτών των δεκαετιών, αποδεικνύεται ότι η μπύρα FIX δεν αποτελεί ένα απλό προϊόν, αλλά την καρδιά του ελληνικού τρόπου ζωής, της ελληνικής πραγματικότητας και καθημερινότητας. Αποτελεί σημαντικό στοιχείο όχι μόνο της ελληνικής παρέας, αλλά και της ελληνικής γειτονιάς και ευρύτερα της ελληνικής κοινωνίας.

Ο διπλός στόχος της δράσης

Από τη μια, στόχος της δράσης είναι να έχουν πραγματοποιηθεί 2.500 φυτεύσεις σε τουλάχιστον 6 γειτονιές της Αττικής, καθώς και σε περιοχές της βόρειας Εύβοιας, που δοκιμάστηκε πρόσφατα μέχρι τον Σεπτέμβριο, με τη βοήθεια της We4All.

H We4All είναι ένας Μη Κερδοσκοπικός Περιβαλλοντικός Οργανισμός που ιδρύθηκε για να βοηθήσει τη Γη να θεραπευτεί και να θυμίσει στους ανθρώπους ότι αυτός ο πλανήτης είναι το σπίτι μας, προτού να είναι αργά.

Για τον Οργανισμό όλα ξεκίνησαν το καλοκαίρι του 2018, μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές στο Μάτι Αττικής, οι οποίες είχαν σαν αποτέλεσμα όχι μόνο υλικές ζημιές, αλλά και σημαντικές απώλειες ανθρώπινων ζωών. Το αίσθημα συμπαράστασης προς τον συνάνθρωπο ήταν αυτό που ένωσε τους ανθρώπους της σε μια κοινή αποστολή: Να βοηθήσουν την Γη να θεραπευτεί και να θυμίσουν στους ανθρώπους ότι αυτός ο πλανήτης είναι το σπίτι μας.

Παράλληλα, η FΙΧ Hellas στηρίζει τον σκοπό του πανελλαδικού κινήματος Save Your Hood, και αναλαμβάνει τον καθαρισμό 8 αστικών περιοχών σε Αττική, Θεσσαλονίκη και Πάτρα θέτοντας έτσι νέους στόχους για πιο πράσινες και καθαρές γειτονιές.

Το εθελοντικό κίνημα Save Your Hood ενδυναμώνει πρωτοβουλίες και δίνει στους πολίτες τα μέσα να δράσουν, παρέχοντας ένα κοινό έδαφος όπου όλοι μπορούν να εκφράσουν τις ιδέες και τις ανησυχίες τους και να ενδυναμώσουν ο ένας τον άλλον για πιο υγιείς γειτονιές. Ξεκίνησε ως μια πρωτοβουλία που γρήγορα γιγαντώθηκε για την ευαισθητοποίηση του αυξανόμενου κοινού για το πρόβλημα των απορριμμάτων, ενώνοντας ενεργούς πολίτες και άλλες εθελοντικές ομάδες σε όλη την Ελλάδα, προκειμένου να βοηθήσουν τον κόσμο να αλλάξει τη νοοτροπία του.

Έτσι, η ανάγκη να έχουμε πιο καθαρά, πιο όμορφα, πιο υγιεινά μέρη για να ζήσουμε, μας ενώνει για να δράσουμε άμεσα και να δούμε τις γειτονιές μας να αλλάζουν προς το καλύτερο.

«Κάνε το καλό» και βοήθησε τη FIX Hellas να κάνει τις γειτονιές της χώρας μας πιο όμορφες!

Η ενέργεια γεννήθηκε μέσα από τη βασική αρχή και φιλοσοφία της FIX Hellas, πως μερικές απλές πράξεις μπορούν να κάνουν τη διαφορά στη ζωή και την καθημερινότητά μας, όπως επίσης και τον σκοπό της μάρκας που είναι να μας εμπνέει να κρατήσουμε τα καλύτερα από το παρελθόν και να χτίσουμε μαζί ένα καλύτερο μέλλον!

Το πράσινο και η καθαριότητα στις γειτονιές μας, είναι δυο από τα πιο βασικά στοιχεία της καθημερινότητάς μας, γιατί κάθε φορά που ομορφαίνει η γειτονιά μας, ομορφαίνει ο κόσμος μας, το σπίτι μας!

Ο καθένας μας μπορεί να γίνει μέρος αυτής της αποστολής, για πιο πράσινες και καθαρές γειτονιές, με έναν απλό, εύκολο και γρήγορο τρόπο, και να μπει παράλληλα σε κλήρωση για πλούσια δώρα. Αρκεί να βρει τον μοναδικό κωδικό σε κάθε συσκευασία FIX Hellas με τη σχετική σήμανση, να μπει εδώ, και να προσθέσει τα στοιχεία του και τον σχετικό κωδικό. Έτσι, λαμβάνει μέρος στις εβδομαδιαίες και μηνιαίες κληρώσεις που θα αναδείξουν συνολικά πάνω από 500 τυχερούς μέχρι το τέλος Αυγούστου, ενώ παράλληλα, ενισχύει το έργο της FIX Hellas για πιο όμορφες γειτονιές!

Γίνε μέλος της αποστολής!

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News