224
Από την επέμβαση της ΕΛ.ΑΣ. στην πολυκατοικία στα Πετράλωνα - ο 35χρονος βιαστής εντοπίστηκε τελικά και συνελήφθη στη Νέα Φιλαδέλφεια |

Βιασμός στα Πετράλωνα: Ο 35χρονος βιαστής «το έπαιζε» ζητιάνος για να αποφύγει τη σύλληψη

Protagon Team Protagon Team 23 Ιουνίου 2021, 11:20
Από την επέμβαση της ΕΛ.ΑΣ. στην πολυκατοικία στα Πετράλωνα - ο 35χρονος βιαστής εντοπίστηκε τελικά και συνελήφθη στη Νέα Φιλαδέλφεια
|

Βιασμός στα Πετράλωνα: Ο 35χρονος βιαστής «το έπαιζε» ζητιάνος για να αποφύγει τη σύλληψη

Protagon Team Protagon Team 23 Ιουνίου 2021, 11:20

Τον επαίτη παρίστανε για να αποφύγει τη σύλληψη ο 35χρονος Βούλγαρος που το περασμένο Σάββατο κακοποίησε άγρια και βίασε μέσα στο διαμέρισμά του στα Πετράλωνα  50χρονη γυναίκα.

Ο 35χρονος Βούλγαρος είχε καταδικαστεί σε καθειρξη 12 ετών το καλοκαίρι του 2015 και πάλι για βιασμό, με θύμα μία φοιτήτρια, καθώς επίσης για απόπειρα ανθρωποκτονίας και επικίνδυνη σωματική βλάβη (σε βάρος της νεαρής), απειλή διατάραξης οικιακής ειρήνης και κακοποίηση ζώων (είχε χτυπήσει άγρια και τον σκύλο της).

Βγηκε από τη φυλακή στις 14 Αυγούστου 2020, με το υπ’ αριθμ. 149/13-8-2020 Βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Γρεβενών, σύμφωνα με τα άρθρα 105-110 του παλαιού Ποινικού Κώδικα, αφού εξέτισε τέσσερα έτη, πέντε μήνες και έντεκα ημέρες και του υπολογίστηκαν ευεργετικά 935 ημέρες («μεροκάματα») ποινής.

Το πρωί του περασμένου Σαββάτου επιτέθηκε στην 50χρονη που εργαζόταν ως καθαρίστρια  στην πολυκατοικία της οδού Συμμαχιδών 11 στα Πετράλωνα. Ο  35χρονος βιαστής αιχμαλώτισε τη γυναίκα στο διαμέρισμά του και την κακοποιούσε επί ώρες.

Στις 17.00 η 50χρονη κατάφερε να ξεφύγει και βγήκε στο παράθυρο φωνάζοντας για βοήθεια.

Οταν εισέβαλε στο διαμέρισμα η ομάδα της ΕΚΑΜ, ο δράστης είχε διαφύγει.

Στα ίχνη του έφθασε η ΕΛ.ΑΣ αξιοποιώντας την πληροφορία περί υπόθαλψής του από ομοεθνή του.

Ο εν λόγω άνδρας εντοπίστηκε, τέθηκε υπό παρακολούθηση και λίγες ώρες αργότερα, το βράδυ της Τρίτης, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών εντόπισαν και τον 35χρονο σεσημασμένο βιαστή σε πάρκο της Νέας Φιλαδέλφειας όπου παρίστανε τον επαίτη.

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...