167
Το 11 μηνών μωράκι στα χέρια της άλλης γιαγιάς του -της μητέρας του προφυλακισθέντος για τον φόνο της γυναίκας του, Χαράλαμπου Αναγνωστόπουλου- το πρωί της 11ης Μαΐου έξω από το σπίτι των Γλυκών Νερών | INTIMEnews

Η οικογένεια της Καρολάιν διεκδικεί την πλήρη επιμέλεια της μικρής Λυδίας

Protagon Team Protagon Team 23 Ιουνίου 2021, 09:33
Το 11 μηνών μωράκι στα χέρια της άλλης γιαγιάς του -της μητέρας του προφυλακισθέντος για τον φόνο της γυναίκας του, Χαράλαμπου Αναγνωστόπουλου- το πρωί της 11ης Μαΐου έξω από το σπίτι των Γλυκών Νερών
|INTIMEnews

Η οικογένεια της Καρολάιν διεκδικεί την πλήρη επιμέλεια της μικρής Λυδίας

Protagon Team Protagon Team 23 Ιουνίου 2021, 09:33

Την πλήρη επιμέλεια της μικρής Λυδίας, του παιδιού της 20χρονης Καρολάιν που άφησε την τελευταία της πνοή στα χέρια του συζύγου της, Χαράλαμπου Αναγνωστόπουλου, θα διεκδικήσει η οικογένειά της.

Την απόφαση για τη διεκδίκηση της αποκλειστικής επιμέλειας της 11 μηνών κόρης του ζευγαριού, έκανε γνωστή σε δηλώσεις του στον ΑΝΤ1, ο δικηγόρος της οικογένειας της Καρολάιν, Θανάσης Χαρμάνης, ο οποίος μεταξύ άλλων υπογράμμισε πως το οικογενειακό περιβάλλον στην Αλόννησο είναι απολύτως κατάλληλο τουλάχιστον για τα πρώτα χρόνια της ανατροφής του παιδιού.

«Μου πήρε το παιδί μου, εάν χάσω και το εγγόνι μου, θα είναι η χαριστική βολή για μένα», ήταν η χαρακτηριστική φράση της μητέρας της Καρολάιν, την οποία μετέφερε ο δικηγόρος.

Οπως είπε, «υπήρχε μία επικοινωνία με τις δύο οικογένειες. Εάν καταλήξουμε σε μία συναινετική λύση θα το ανακοινώσουμε στην εισαγγελέα, εάν όχι, θα υποβάλλουμε και εμείς το αίτημά μας για την ανάθεση της αποκλειστικής επιμέλειας στην γιαγιά».

«Το παιδί θα πάει ή στην μία οικογένεια ή στην άλλη, αυτά που ακούγονται περί ιδρυμάτων δεν ισχύουν», ξεκαθάρισε ο κ. Χαρμάνης.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...