200
Το επίμαχο πλάνο του βίντεο | YouTube

Τουρκία: Υποπτος για… γκιουλενισμό ο τραγουδιστής με τα δολάρια!

Protagon Team Protagon Team 12 Σεπτεμβρίου 2018, 10:30
Το επίμαχο πλάνο του βίντεο
|YouTube

Τουρκία: Υποπτος για… γκιουλενισμό ο τραγουδιστής με τα δολάρια!

Protagon Team Protagon Team 12 Σεπτεμβρίου 2018, 10:30

Μια ανώνυμη καταγγελία ενός παρατηρητικού αλλά και ανήσυχου πολίτη προκάλεσε έρευνα σε βάρος δημοφιλούς τραγουδιστή ν Τουρκία, επειδή στο βιντεοκλίπ του εμφανίζονται… δολάρια.

Και εφόσον εμφανίζονται δολάρια, θα πρέπει να έχει κάποιες σχέσεις με το κίνημα του Φετουλάχ Γκιουλέν που, σύμφωνα πάντα με τον Ταγίπ Ερντογάν, ενορχήστρωσε το αποτυχημένο πραξικόπημα εναντίον του.

Αυτοί οι ισχυρισμοί οδήγησαν την Εισαγγελία της Κωνσταντινούπολης σε έρευνα κατά του Μαμπέλ Ματίζ, στο βιντεοκλίπ του οποίου εμφανίζεται ο ίδιος να πετά στον αέρα χαρτονομίσματα του ενός δολαρίου.

Ο άγνωστος πολίτης που έκανε την καταγγελία ισχυρίζεται ότι ο Ματίζ χρησιμοποιεί τα χαρτονομίσματα για να δείξει την υποστήριξή του στον Γκιουλέν.

Οι Αρχές, όπως σημειώνει η Hurriyet, κάλεσαν τον τραγουδιστή να τους δώσει απαντήσεις.

Αυτός επισήμανε ότι η ευθύνη για το κλιπ είναι του παραγωγού και ότι ο ίδιος δεν είχε σχέση με την επεξεργασία του βίντεο. Αλλά πάντως δεν σκοπεύει να υποστηρίζει τον FETÖ, τον οργανισμό του Γκιουλέν.

Η υποψία για τη χρήση του χαρτονομίσματος του ενός δολαρίου δεν προέκυψε από το πουθενά καθώς τα μέλη του FETÖ υποτίθεται ότι το χρησιμοποιούσαν σαν ένα είδος μυστικού κώδικα μεταξύ των μελών του οργανισμού.

Μέσα όμως στο κλίμα παράνοιας κατά των γκιουλενιστών δεν απέχουμε πολύ να τους βλέπει κανένας ακόμη και μεταξύ  των ποπ τραγουδιστών…

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...