216
Οι πρώτες σκηνές από το δικηγορικό γραφείο του άτυχου ποινικολόγου στην οδό Ασκληπιού | IntimeNews

Ελεύθεροι οι προσαχθέντες για τη δολοφονία Ζαφειρόπουλου

Protagon Team Protagon Team 28 Οκτωβρίου 2017, 17:25
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 29/10/2017, 00:30
Οι πρώτες σκηνές από το δικηγορικό γραφείο του άτυχου ποινικολόγου στην οδό Ασκληπιού
|IntimeNews

Ελεύθεροι οι προσαχθέντες για τη δολοφονία Ζαφειρόπουλου

Protagon Team Protagon Team 28 Οκτωβρίου 2017, 17:25
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 29/10/2017, 00:30

Ελεύθεροι αφέθηκαν τελικά οι προσαχθέντες για την υπόθεση της δολοφονίας του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου.

Οπως έγινε γνωστό απο αστυνομική πηγή, που επικαλείται το ΑΠΕ-ΜΠΕ, οι προσαχθέντες ήταν τρεις αλλοδαποί, για τους οποίους δεν προέκυψαν στοιχεία εμπλοκής στην υπόθεση.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, οι τρεις προσαγωγές εντάσσονται στο πλάισιο της εξέτασης διαφόρων ατόμων για την συλλογή στοιχείων. Οι προσαχθέντες για τον σκοπό αυτό ξεπερνούν τους 50 από την ημέρα της δολοφονίας.

Εχουν περάσει 16 από την εν ψυχρώ δολοφονία του ποινικολόγου από δύο άνδρες μέσα στο γραφείο του και η είδηση των νέων προσαγωγών προς στιγμήν θεωρήθηκε μήνυμα ότι η υπόθεση είναι κοντά στη διαλεύκανσή της. Μάλιστα έγινε γνωστό ότι στο επίκεντρο των ερευνών του Ανθρωποκτονιών είναι ένα κινητό τηλέφωνο που είχαν στην κατοχή τους οι προσαχθέντες και πολλοί έκαναν λόγο για επιτυχία της ΕΛ.ΑΣ. καθώς έχει μία κατεύθυνση για το κίνητρο της στυγερής δολοφονίας του δικηγόρου.

Οι δράστες της δολοφονίας δεν είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους ενώ έφτασαν στο γραφείο, έπειτα από προγραμματισμένο ραντεβού. Εκεί, ζήτησαν από τον συνεργάτη του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου να βγει έξω ώστε να μείνουν μόνοι τους με τον δικηγόρο. Από αυτήν τη συνομιλία, ο συνεργάτης του διαπίστωσε ότι μιλούσαν σπαστά ελληνικά.

Στη συνέχεια βγήκε έξω αφήνοντας τους δράστες μόνους με τον δικηγόρο, μέχρι τη στιγμή που άκουσε τους πυροβολισμούς και επέστρεψε στο γραφείο, ενώ οι δράστες είχαν ήδη διαφύγει.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...