269
Μερικά λουλούδια για την Δώρα την ημέρα της κηδείας της | IntimeNews

Νέες μαρτυρίες -και μια χαμένη τσάντα- για τη δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη

Protagon Team Protagon Team 28 Οκτωβρίου 2017, 15:05
Μερικά λουλούδια για την Δώρα την ημέρα της κηδείας της
|IntimeNews

Νέες μαρτυρίες -και μια χαμένη τσάντα- για τη δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη

Protagon Team Protagon Team 28 Οκτωβρίου 2017, 15:05

Δέκα ημέρες. Τόσες έχουν περάσει από την άγρια δολοφονία της 32χρονης Δώρας Ζέμπερη στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών και καθώς το έγκλημα δεν έχει διαλευκανθεί, η υπόθεση συνεχίζει να απασχολεί το πανελλήνιο, λαμβάνοντας χαρακτηριστικά αστυνομικού μυστηρίου. Ποιος την σκότωσε με 14 μαχαιριές; Γιατί η ΕΛ.ΑΣ. εξετάζει κυρίως το στενό περιβάλλον του θύματος; Και ποια η σχέση της νεαρής εφοριακού με τους συγγενείς της;

Αυτή τη φορά, οι μαρτυρίες ήρθαν από την εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, «Τούνελ». Μια πληροφορία που έφτασε στην τηλεοπτική εκπομπή αφορά στο περιεχόμενο μιας γυναικείας τσάντας που εντόπισε μία γυναίκα πεταμένο κοντά στην εκκλησία του Προφήτη Ηλία στην ίδια περιοχή, μια μέρα μετά το άγριο έγκλημα.

Η μάρτυρας προτίθεται να δώσει κατάθεση στην Αστυνομία, η οποία όλο αυτό το χρονικό διάστημα «χτενίζει» μια μεγάλη έκταση γύρω από το νεκροταφείο.

Να θυμίσουμε ότι οι Αρχές ακόμα δεν έχουν βρει την τσάντα που κρατούσε η Δώρα την ημέρα του φονικού (πρόκειται για μια ανοιχτόχρωμη μπεζ γυναικεία τσάντα με χερούλι που είχε μαζί της η Δώρα Ζέμπερη, με όλα της τα προσωπικά αντικείμενα, χρήματα και το κινητό της τηλέφωνο). Η Αστυνομία εικάζει ότι ο δολοφόνος πήρε μαζί του τη τσάντα της άτυχης γυναίκας που αν βρεθεί, ίσως βοηθήσει την Αστυνομία, στον εντοπισμό του.

Σημαντική κρίνεται από τις Αρχές και η μαρτυρία μιας ακόμα τηλεθεάτριας της ίδιας εκπομπής. Η συγκεκριμένη είπε ότι την ώρα του εγκλήματος άκουσε τις κραυγές της Δώρας και βρέθηκε πρώτη στον τόπο που χτυπήθηκε η άτυχη γυναίκα. Η γυναίκα δεν έχει μιλήσει ακόμα στους αστυνομικούς που τώρα είναι δεδομένο ότι θα την καλέσουν να καταθέσει.

Η Αστυνομία και η οικογένεια αναζητούν μάρτυρες που βρίσκονταν από πιο νωρίς στο νεκροταφείο και πιθανότατα είδαν τον δράστη.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...