216
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Νίκος Δένδιας | George Vitsaras / SOOC

Τασία: «Είστε κουκουλοφόροι στη ΝΔ» – Δένδιας: «Δώσαμε αίμα κατά της τρομοκρατίας»

Protagon Team Protagon Team 25 Ιανουαρίου 2019, 15:00
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Νίκος Δένδιας
|George Vitsaras / SOOC

Τασία: «Είστε κουκουλοφόροι στη ΝΔ» – Δένδιας: «Δώσαμε αίμα κατά της τρομοκρατίας»

Protagon Team Protagon Team 25 Ιανουαρίου 2019, 15:00

Εντονη αντιπαράθεση προκάλεσαν στη Βουλή, κατά τη διάρκεια της συζήτησης για τη Συμφωνία των Πρεσπών, οι χαρακτηρισμοί της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Τασίας Χριστοδουλοπούλου κατά των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας.

«Η ΝΔ ενορχηστρώνει τις  επιθέσεις κατά των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, είστε οι  σύγχρονοι κουκουλοφόροι όπως στον  Εμφύλιο. Εσείς με στοχοποιείτε, ο πρόεδρος σας με έδωσε στους τραμπούκους της Χρυσής Αυγής, είστε οι  σύγχρονοι κουκουλοφόροι», είπε κατά την ομιλία της.

Η απάντηση της πτέρυγας της ΝΔ ήταν άμεση, με έντονες αντιδράσεις από τους βουλευτές, αλλά και την παρέμβαση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του κόμματος Νίκου Δένδια.

«Ελέχθησαν επικίνδυνα πράγματα ότι η ΝΔ είναι σύγχρονοι κουκουλοφόροι και ότι η ΝΔ επιδοτεί τη Χρυσή Αυγή. Απορρίπτουμε  με τον πιο σκαιό τρόπο όλα αυτά και δηλώνουμε ότι η ΝΔ δεν έχει σχέση με το οποιοδήποτε επεισόδιο του οποιουδήποτε.

» Η ΝΔ έχει δώσει αίμα στην προσπάθεια της κατά της τρομοκρατίας και δεν νομιμοποιείται όποιος παρέστη μάρτυρας  υπέρ της τρομοκρατίας να έρχεται εδώ και να μας κουνάει το χέρι, εμείς δώσαμε αίμα.

» Για την Χρυσή Αυγή έχουμε δώσει μάχες και ελπίζω τις μάχες αυτές στο μέλλον θα τις  δώσουμε όλες μαζί. Οποιος το διασπά αυτό το ενιαίο μέτωπο είναι απερίγραπτος και απαράδεκτος».

Χαρακτηριστικό είναι ότι ακόμη ο Πρόεδρος  της Βουλής Νίκος Βούτσης ζήτησε από τη βουλευτή να είναι προσεκτική και ζήτησε επίσης να διαγραφεί η φράση «σύγχρονοι  κουκουλοφόροι».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...