219
Ο 45χρονος κομμωτής είχε επιστρέψει πρόσφατα στην Ελλάδα από την Αυστραλία |

Συντετριμμένος ο πατέρας κομμωτή στην Κατερίνη: «Απάνθρωπο αυτό που έκανε στον γιο μου!»

Protagon Team Protagon Team 17 Ιουνίου 2021, 10:21
Ο 45χρονος κομμωτής είχε επιστρέψει πρόσφατα στην Ελλάδα από την Αυστραλία
|

Συντετριμμένος ο πατέρας κομμωτή στην Κατερίνη: «Απάνθρωπο αυτό που έκανε στον γιο μου!»

Protagon Team Protagon Team 17 Ιουνίου 2021, 10:21

Εξιχνιάστηκε η στυγερή δολοφονία του 45χρονου κομμωτή στην Κατερίνη, ο οποίος εντοπίστηκε απανθρακωμένος και δεμένος πισθάγκωνα πίσω από τα κοιμητήρια στον οικισμό Καλλιθέα.

Δράστης του εγκλήματος είναι 58χρονος της περιοχής, ο οποίος φέρεται να ομολόγησε την πράξη του. Οπως είπε στους αστυνομικούς που τον ανέκριναν, με το θύμα είχε οικονομικές διαφορές.

Συντετριμμένος, ο πατέρας του 45χρονου κομμωτή είπε στην τηλεόραση του ΑΝΤ1: «Εύχομαι οι Αρχές να κάνουν αυτό που πρέπει και να τιμωρηθεί ο δράστης. Αυτό που έκανε στον γιο μου ήταν απάνθρωπο».

Οπως υποστήριξε, τα τελευταία χρόνια το παιδί του δεν είχε προβλήματα με ναρκωτικά, καθώς ήταν στην Αυστραλία. Οταν γύρισε στην Ελλάδα, του άνοιξε μαγαζί. «Εκεί που πήγαιναν όλα καλά, συνέβη αυτό. Δευτέρα απόγευμα ήρθε. Πήγα να τον ξυπνήσω και δεν ήταν εδώ».

Οσο για τον δράστη, είπε ότι τον είχε δει μία φορά πριν από χρόνια και ότι γενικά δημιουργούσε προβλήματα στο χωριό.

Ο 58χρονος συλληφθείς κρατείται στην Ασφάλεια Κατερίνης. Οπως έγινε γνωστό, ο κομμωτής είχε δεχθεί εξ επαφής πυροβολισμό στο κεφάλι.

Ο 58χρονος του έβαλε κουκούλα στο κεφάλι, τον έδεσε πισθάγκωνα και του έβαλε φωτιά.

Το απόγευμα της περασμένης Τρίτης (15/6) κάτοικος της περιοχής ειδοποίησε το Αστυνομικό Τμήμα Κατερίνης ότι βρήκε την καμένη σορό πίσω από τα κοιμητήρια.

Στους αστυνομικούς, ο 58χρονος καθ’ ομολογίαν δράστης είπε ότι έκαψε πτώμα του 45χρονου, ώστε να εξαφανίσει τα ίχνη του.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...