160
| INTIMEnews/ΓΟΥΛΙΕΛΜΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Στρατιωτικό όχημα παρέσυρε και σκότωσε ηλικιωμένη στον Ορωπό

Protagon Team Protagon Team 1 Οκτωβρίου 2023, 13:42

Στρατιωτικό όχημα παρέσυρε και σκότωσε ηλικιωμένη στον Ορωπό

Protagon Team Protagon Team 1 Οκτωβρίου 2023, 13:42

Μια ηλικιωμένη γυναίκα έχασε τη ζωή της το πρωί της Κυριακής σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στον Ωρωπό. Η άτυχη γυναίκα παρασύρθηκε από αρματοφόρο όχημα του στρατού.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, το δυστύχημα συνέβη περίπου στις 9 το πρωί στη λεωφόρο Αθηνών, στον Ωρωπό. Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο διεξαγωγής της στρατιωτικής άσκησης «Παρμενίων» στη Σκάλα Ωρωπού, το όχημα παρέσυρε την 70χρονη γυναίκα, η οποία διακομίστηκε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», όπου και κατέληξε.

Ολα συνέβησαν όταν η γυναίκα επιχείρησε να διασχίσει κάθετα τον δρόμο την ώρα που διερχόταν μια φάλαγγα στρατιωτικών οχημάτων. Ενα από τα οχήματα την παρέσυρε, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της.

Η λεωφόρος Αθηνών στον Ωρωπό είναι άνοδος, αλλά η αστυνομία είχε διακόψει την κυκλοφορία για να περάσουν τα στρατιωτικά οχήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα, που έμενε σε απόσταση 30 μέτρων, κάτοικος της περιοχής, κοίταξε προς την κατεύθυνση που συνήθιζε, με αποτέλεσμα να μη δει το όχημα.

Οπως ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας, μόλις ο οδηγός του οχήματος συνειδητοποίησε τι είχε συμβεί βγήκε κλαίγοντας και ουρλιάζοντας.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...