183
Ο Μπαράκ και η Μισέλη Ομπάμα σε επίσκεψή τους στη Μαλαισία | REUTERS/Lim Huey

Στήριξη από την Μισέλ Ομπάμα στην Γκρέτα Τούνμπεργκ: «Αγνόησε όσους σε αμφισβητούν»

Protagon Team Protagon Team 14 Δεκεμβρίου 2019, 12:32
Ο Μπαράκ και η Μισέλη Ομπάμα σε επίσκεψή τους στη Μαλαισία
|REUTERS/Lim Huey

Στήριξη από την Μισέλ Ομπάμα στην Γκρέτα Τούνμπεργκ: «Αγνόησε όσους σε αμφισβητούν»

Protagon Team Protagon Team 14 Δεκεμβρίου 2019, 12:32

Μπορεί ο νυν πρόεδρος να τα βάζει με την Γκρέτα Τούνμπεργκ, αλλά η σύζυγος του τέως πρόεδρου είναι αυτή σπεύδει να υποστηρίξει την σουηδή ακτιβίστρια.

Η Μισέλ Ομπάμα, με μήνυμα στο Twitter, μετέφερε από το Twitter δυο λόγια ενθάρρυνσης στην 16χρονη.

«Γκρέτα Τούνμπεργκ, μην αφήνεις κανέναν να σκοτεινιάσει το φως σου», έγραψε η τέως Πρώτη Κυρία μετά από την επίσκεψή της στο Βιετνάμ.

Πρόσθεσε ότι «όπως τα κορίτσια που γνώρισα στο Βιετνάμ και σε διάφορα άλλα μέρη του κόσμου, έχεις πάρα πολλά να προσφέρεις σε όλους μας. Αγνόησε όσους σε αμφισβητούν και να ξέρεις ότι εκατομμύρια άνθρωποι σε στηρίζουμε».

Η ανακήρυξη της Τούνμπεργκ σε πρόσωπο της χρονιάς από το περιοδικό Time μάλλον έκανε τον Τραμπ να ζηλέψει. Σε μήνυμά του στο Twitter έγραψε για την Τούνμπεργκ ότι έχει «πρόβλημα διαχείρισης θυμού» και την κάλεσε «να χαλαρώσει και να δει καμιά ταινία με φίλο».

Η απάντηση της σουηδής ακτιβίστριας (που έχει διαγνωστεί με σύνδρομο Ασπεργκερ) ήλθε αμέσως, αλλάζοντας την περιγραφή που συνοδεύει τον λογαριασμό της στο Twitter:  «Μια έφηβη που αντιμετωπίζει με το πρόβλημα διαχείρισης θυμού της. Αυτή τη στιγμή χαλαρώνει και βλέπει μια καλή ταινία με έναν φίλο».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...