197
Φωτογραφία Αρχείου | Shutterstock

Ρέθυμνο: Γλέντι με 200 άτομα, αλλά οι αστυνομικοί δεν παρενέβησαν γιατί «φοβήθηκαν έκτροπα»

Protagon Team Protagon Team 26 Φεβρουαρίου 2021, 16:07
Φωτογραφία Αρχείου
|Shutterstock

Ρέθυμνο: Γλέντι με 200 άτομα, αλλά οι αστυνομικοί δεν παρενέβησαν γιατί «φοβήθηκαν έκτροπα»

Protagon Team Protagon Team 26 Φεβρουαρίου 2021, 16:07

Οι απαγορεύσεις των Αρχών που στοχεύουν στον περιορισμό της μετάδοσης του κορονοϊού φαίνεται ότι δεν ισχύουν –τουλάχιστον στον ίδιο βαθμό– σε ένα ορεινό χωριό του Ρεθύμνου.

Οπως ανέφερε το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας ertnews.gr, σάλο έχει προκαλέσει στην πόλη της Κρήτης η αποκάλυψη ότι εν μέσω κορονοϊού πραγματοποιήθηκε σε ορεινό χωριό κοινωνική εκδήλωση, στην οποία συμμετείχαν περισσότερα από 200 άτομα –σύμφωνα με άλλες πληροφορίες περισσότερα από 300– και μάλιστα με την παρουσία πολύ γνωστής καλλιτέχνιδας.

Το γλέντι, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στήθηκε την περασμένη Κυριακή.

Οπως έγραψε η τοπική εφημερίδα «Ρεθυμνιώτικα Νέα», η εκδήλωση έγινε σε γνωστό χώρο κοινωνικών εκδηλώσεων, τις νυχτερινές ώρες, και έγινε αντιληπτή από αστυνομικούς, οι οποίοι λόγω του συγκεντρωμένου πλήθους δεν παρενέβησαν, φοβούμενοι μην ξεσπάσουν έκτροπα.

Ωστόσο, μετά το τέλος της εκδήλωσης, και αφού είχε συγκεντρωθεί αποδεικτικό υλικό, συνελήφθησαν με τη διαδικασία του αυτοφώρου οι διοργανωτές, σχηματίστηκε δικογραφία για την υπόθεση, ασκήθηκε δίωξη εις βάρος τους για παραβίαση των μέτρων περί μολυσματικών ασθενειών και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα. Παράλληλα, τους επιβλήθηκαν και διοικητικά πρόστιμα.

Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι το Ρέθυμνο έχει τεθεί σε επίπεδο αυξημένου κινδύνου από τις 13 Φεβρουαρίου, εξαιτίας της σοβαρής διασποράς του νέου κορονοϊού κι ενώ καθημερινά καταγράφεται αυξημένος αριθμός νέων κρουσμάτων.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...