332
Ο Χρήστος Σπίρτζης με την ανθοδέσμη για τον Πρωθυπουργό και τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη στην αίθουσα της Γερουσίας | ΙΝΤΙΜΕnews

Σόου Σπίρτζη στην αίθουσα της Γερουσίας με ανθοδέσμη στον Χρυσοχοΐδη

Protagon Team Protagon Team 7 Δεκεμβρίου 2020, 14:56
Ο Χρήστος Σπίρτζης με την ανθοδέσμη για τον Πρωθυπουργό και τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη στην αίθουσα της Γερουσίας
|ΙΝΤΙΜΕnews

Σόου Σπίρτζη στην αίθουσα της Γερουσίας με ανθοδέσμη στον Χρυσοχοΐδη

Protagon Team Protagon Team 7 Δεκεμβρίου 2020, 14:56

Την απαράδεκτη -και καταγεγραμμένη σε βίντεο– ενέργεια του άνδρα των ΜΑΤ που μάδησε απαξιωτικά την ανθοδέσμη για τον Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο, σκέφτηκε να αξιοποιήσει ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη και πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Σπίρζης, για να κάνει αντιπολίτευση στον πολιτικό προϊστάμενο της ΕΛ.ΑΣ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

Ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν έμεινε μάλιστα στις συνήθεις λεκτικές επιθέσεις κατά του υπουργού Προστασίας του Πολίτη περί «οργίου αστυνομοκρατίας και αυταρχισμού», αλλά εμφανίστηκε με μία… ανθοδέσμη μέσα στην αίθουσα της Γερουσίας δίνοντας ρεσιτάλ λαϊκισμού.

«Να δώσετε ένα λουλούδι στον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, να κρατήσετε από ένα εσείς και να δώσετε και στη φυσική ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας για να θυμάστε κάθε ημέρα τους ακροδεξιούς θύλακες που έχετε αφήσει να ξεσαλώνουν, να εφαρμόζουν με τον τρόπο που εφαρμόζουν τις εντολές σας», αναφώνησε απευθυνόμενος στον παριστάμενο υπουργό κατά τη διάρκεια συνεδρίασης της Επιτροπής Δημόσιας Τάξης της Βουλής.

«Κάνατε την παράστασή σας, είστε εντάξει με την υποκριτική τέχνη, τώρα τελείωσε το θέατρο. Ηρθατε με την ανθοδέσμη να παίξετε θέατρο. Αυτό που έγινε χθες ήταν μια θλιβερή στιγμή και το καταδικάζουμε όλοι», παρενέβη η προεδρεύουσα της συνεδρίασης, Σοφία Βούλτεψη, απαντώντας στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο λαϊκισμός αφθονεί. Οι μεγάλες κουβέντες κρύβουν μια παρακμιακή, βαρετή και ανυπόληπτη στάση», απάντησε ο κ. Χρυσοχοΐδης στηλιτεύοντας όσους όπως είπε, «έχουν κάνει συνήθεια και επάγγελμα την τυφλή αδιαλλαξία και την καταγγελία, με μια ευπώλητη υπερευαισθησία δικαιωμάτων».

«Χθες ήταν η δεύτερη φορά, όπως και πέρυσι, που δεν κάηκε η Αθήνα. Και εσείς στέκεστε στον έναν που ασχημόνησε και όχι στους 4.999 που έκαναν άψογα την δουλειά τους. Την ίδια στιγμή δεν είχατε ούτε ένα σχόλιο για τους τέσσερις σοβαρά τραυματίες αστυνομικούς από τα επεισόδια στον Κολωνό», παρατήρησε χαρακτηριστικά ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

Οπως έκανε γνωστό, από τους 375 που προσήχθησαν, μόνον οι έξι δέχτηκαν να κάνουν rapid test. «Οι υπόλοιποι, αγέρωχοι, αρνήθηκαν χωρίς να σκεφτούν την πιθανότητα να κολλήσουν άλλους και αυτοί που αρνήθηκαν, έκαναν μήνυση στον Αττικάρχη γιατί τάχα οι αστυνομικοί δεν άλλαζαν γάντια» .

 

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...