408
| InTime News / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Παρέλασε στη Θήβα ο Στέφανος Κασσελάκης

Protagon Team Protagon Team 25 Μαρτίου 2024, 14:17

Παρέλασε στη Θήβα ο Στέφανος Κασσελάκης

Protagon Team Protagon Team 25 Μαρτίου 2024, 14:17

Στην παρέλαση που πραγματοποιήθηκε στη Θήβα για την επέτειο της 25ης Μαρτίου συμμετείχε τη Δευτέρα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, μαζί με 36 ακόμα νεοσύλλεκτους.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, που υπηρετεί την περίπου 20 ημερών θητεία του, παρέλασε στον κεντρικό δρόμο της πόλης της Βοιωτίας.

Σε ανάρτηση στο προφίλ του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που συνοδεύεται από τις σχετικές φωτογραφίες, ο ίδιος ανέφερε:

«25/3/2024. Για τους Ηρωές μας. Για το Χώμα μας. Για τα Ονειρά μας. Παρέλαση στη Θήβα. Με τον ουλαμό παρελάσεως του Κέντρου Εκπαίδευσης Πυροβολικού Θήβας. Ελληνίδες, Ελληνες, Χρόνια πολλά!».

Δείτε βίντεο:

Υπενθυμίζεται ότι την Κυριακή ο Στέφανος Κασσελάκης βρέθηκε με μερικούς στρατιώτες από το θάλαμό του στο Δίστομο, προκειμένου να αποτίσουν φόρο τιμής στα θύματα της ναζιστικής θηριωδίας.

Νέα Αριστερά: Ο ΣΥΡΙΖΑ στερείται σοβαρότητας

Από τις πρόσφατες κινήσεις του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ, ωστόσο, εκείνη που προκάλεσε τα περισσότερα σχόλια ήταν το αίτημά του να ζητήσει εκλογές με την παρουσία διεθνών παρατηρητών (!) με αφορμή το δημοσίευμα του «Bήματος της Κυριακής» για τα Τέμπη.

Μετά την απάντηση της κυβέρνησης, «τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ και του εξοδούχου προέδρου του» ως προς το θέμα αυτό σχολίασαν τη Δευτέρα, ιδιαιτέρως επικριτικά, και πηγές της Νέας Αριστεράς.

Σύμφωνα με όσα ανέφεραν από τον πολιτικο φορέα του οποίου ηγείται ο Αλέξης Χαρίτσης «επιβεβαιώνεται ότι η σοβαρότητα είναι το κύριο χαρακτηριστικό που λείπει από την αξιωματική αντιπολίτευση σήμερα». Ειδικότερα καυτηρίασαν το γεγονός ότι «χρειάστηκε επεξηγηματικό tweet από την εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ για να ερμηνευτεί η υπερφίαλη και αμήχανη δήλωση του κ. Κασσελάκη και ενώ εν τω μεταξύ στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ειρωνεύονταν την πρόταση μομφής (σ.σ. που προανήγγειλε ο Νίκος Ανδρουλάκης) στα κοινωνικά δίκτυα.

»Και αυτό τη στιγμή που η κυρία Κεχαγιά είχε απορρίψει την πρόταση της Νέας Αριστεράς για πρόταση δυσπιστίας στις 6 Μαρτίου ως ενισχυτική προς την κυβέρνηση».

«Ο κόσμος της Αριστεράς αξίζει μια καλύτερη αντιπολίτευση», τόνισαν οι ίδιες πηγές.

Πράγματι, η σχετική παρέμβαση – βίντεο του κ. Κασσελάκη δεν έκανε κάποια νύξη ως προς τη στάση που θα κρατήσει το κόμμα έναντι της πρότασης μομφής που προανήγγειλε ότι θα καταθέσει το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

Λίγα λεπτά αργότερα η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Βούλα Κεχαγιά, έκανε τις απαραίτητες διευκρινίσεις. «Αυτονόητο ότι θα υποστηρίξουμε πρόταση δυσπιστίας στη Βουλή για το καλό της κοινωνίας και της χώρας», έγραψε στο X.

Η Νέα Αριστερά είχε ξεκαθαρίσει τη στάση της –τη βρίσκει σύμφωνη η πρωτοβουλία της Χαρ. Τρικούπη– ήδη από την Κυριακή.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...