281
O Ζήσης Κασιάρας είχε συνοδεύσει όλα τα μεγάλα ονόματα του λαϊκού πενταγράμμου στις διάσημες πίστες της Θεσσαλονίκης | YouTube/Studio R Productions

Εκρηξη κρουσμάτων στη Θεσσαλονίκη – Εχασε τη μάχη στα 53 του ο βιολιστής Ζήσης Κασιάρας

Protagon Team Protagon Team 21 Οκτωβρίου 2020, 13:36
O Ζήσης Κασιάρας είχε συνοδεύσει όλα τα μεγάλα ονόματα του λαϊκού πενταγράμμου στις διάσημες πίστες της Θεσσαλονίκης
|YouTube/Studio R Productions

Εκρηξη κρουσμάτων στη Θεσσαλονίκη – Εχασε τη μάχη στα 53 του ο βιολιστής Ζήσης Κασιάρας

Protagon Team Protagon Team 21 Οκτωβρίου 2020, 13:36

Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο της Θεσσαλονίκης, και όχι μόνο, σκόρπισε την Τετάρτη η είδηση του θανάτου, από κορονοϊό, του βιρτουόζου του βιολιού Ζήση Κασιάρα, o οποίος νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ.

Ο θάνατος του δημοφιλούς μουσικού –σε ηλικία μόλις 53 ετών– ήρθε να προστεθεί στο ήδη βαρύ κλίμα που επικρατεί στη Βόρεια Ελλάδα και ιδίως στην πόλη της Θεσσαλονίκης, λόγω της έξαρσης της Covid-19.

Η αύξηση των κρουσμάτων στη Θεσσαλονίκη περιγράφεται ως εκθετική και αναμένονται νέα μέτρα, ενώ την ίδια ώρα η κυβέρνηση προαναγγέλλει, διά του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, ακόμα και διάλυση συγκεντρώσεων. Μόνο την Τρίτη ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 125 κρούσματα στη Θεσσαλονίκη.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο ιός χτυπάει παντού στην πόλη: την Τετάρτη ανακοινώθηκαν 10 (!) κρούσματα στην ποδοσφαιρική ομάδα του Αρη και σύμφωνα με το makthes.gr, υπάρχουν φόβοι για ακόμα περισσότερες μολύνσεις, καθώς πριν από τη γνωστοποίηση των θετικών περιστατικών στην Covid-19, διεξήχθη κανονικά προπόνηση της ομάδας.

Ο Κασιάρας, μουσικός από τα Γρεβενά, νοσηλευόταν θετικός με κορονοϊό στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΑΧΕΠΑ.

Είχε χαρακτηριστεί ένα από τα καλύτερα βιολιά στην Ελλάδα και βρισκόταν για πολλά χρόνια στο πλευρό τραγουδιστών της νύχτας όπως ο Θέμης Αδαμαντίδης, ο Βασίλης Καρράς, η Πάολα, ο Νίκος Οικονομόπουλος κ.ά.

Αρχικά εισήχθη στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ σε καλή κατάσταση. Ωστόσο, έπειτα από πέντε μέρες όλα ανατράπηκαν. Η υγεία του επιδεινώθηκε απότομα, με αποτέλεσμα ο 53χρονος μουσικός να χρειαστεί να νοσηλευτεί στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου, όπου παρέμεινε διασωληνωμένος, δίνοντας τον δικό του αγώνα για να κρατηθεί στη ζωή. Τελικά, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, ο Ζήσης Κασιάρας έχασε τη μάχη και το όνομά του προστέθηκε στη μαύρη λίστα των θυμάτων του κορονοϊού.

Η κηδεία του θα γίνει αύριο Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 200 στις 12:00 το μεσημέρι στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...