291
| ΙΝΤΙΜΕΝΕWS

Πελώνη: Εχει το θράσος ο κ. Τσίπρας να μιλάει για τράπεζες!

Protagon Team Protagon Team 23 Μαρτίου 2021, 18:49
|ΙΝΤΙΜΕΝΕWS

Πελώνη: Εχει το θράσος ο κ. Τσίπρας να μιλάει για τράπεζες!

Protagon Team Protagon Team 23 Μαρτίου 2021, 18:49

Οι αναφορές του Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή, στη συζήτηση για την επένδυση του Ελληνικού, δεν έμειναν ασχολίαστες από την κυβέρνηση. Δεν ήταν τόσο αυτά που κατήγγειλε για τη συγκεκριμένη σύμβαση και όσα (δεν) έκανε κατά τη γνώμη του η ΝΔ, αλλά όσα κατήγγειλε για την Τράπεζα Πειραιώς και την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου.

Η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη δεν δίστασε να χαρακτηρίσει τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ «μεταπράτη του φόβου» και «τελάλη της καταστροφής», κατηγορώντας τον παράλληλα για ψέματα και συνωμοσιολογία.

«Σήμερα ο κ. Τσίπρας ξεπέρασε ακόμα και τον εαυτό του σε ψέματα και συνωμοσιολογία. Ήταν σαν να ακούει κανείς τον άλλοτε συγκυβερνήτη του στην “πρώτη φορά Αριστερά”», είπε αρχικά η κυρία Πελώνη, παραπέμποντας προφανώς στον Πάνο Καμμένο. Και έπειτα, η κυβερνητική εκπρόσωπος συνέχισε:

«Την ώρα της μεγάλης μάχης που δίνουν οι πολίτες και χιλιάδες υγειονομικοί μαζί με την Πολιτεία, ο ίδιος και τα στελέχη του συνεχίζουν να πετροβολούν τη χώρα.

Σε ένα κρεσέντο λαϊκισμού και χυδαιότητας, ο κ. Τσίπρας είχε μάλιστα το θράσος να μιλήσει για τράπεζες. Όταν η “περήφανη” διαπραγμάτευσή του έφερε τα capital controls, βύθισε στο σκοτάδι όλους τους Έλληνες και είχε ως αποτέλεσμα να χάσει το ελληνικό Δημόσιο περιουσία 25 δισ. – μόνο από τον σχεδόν μηδενισμό της αξίας των μετοχών των τραπεζών.

Και όλα αυτά προκειμένου να καλύψει τη στροφή του και την υπερψήφιση επί της αρχής του νόμου για το Ελληνικό, όταν η κυβέρνησή του έκανε ό,τι μπορούσε για να σαμποτάρει την επένδυση.

Μεταπράτης φόβου και τελάλης της καταστροφής, ο κ. Τσίπρας επιδιώκει να μετατρέψει τις αυταπάτες του σε αντιπολιτευτικά πυροτεχνήματα. Ζει στον δικό του κόσμο. Επιμένει στην καταστροφολογία. Θέλει κανονικοποίηση της μιζέριας. Γιατί μόνο μέσα απο αυτή μπορεί να επιβιώσει πολιτικά.

Η στάση του είναι προσβλητική για τη συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων που θέλουν να βγούμε από το τούνελ και να φύγουμε μπροστά».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...