364
Η Ελένη Χρονοπούλου στη συζήτηση της Πέμπτης. Δεξιά ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης | IntimeNews

ΠΑΣΟΚ: Η πρώτη προεκλογική εμφάνιση της Χρονοπούλου

Protagon Team Protagon Team 4 Μαΐου 2023, 20:39
Η Ελένη Χρονοπούλου στη συζήτηση της Πέμπτης. Δεξιά ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης
|IntimeNews

ΠΑΣΟΚ: Η πρώτη προεκλογική εμφάνιση της Χρονοπούλου

Protagon Team Protagon Team 4 Μαΐου 2023, 20:39

Την πρώτη της εμφάνιση, μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς της στο Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ για τις εκλογές της 21ης Μαΐου, έκανε το απόγευμα της Πέμπτης η Ελένη Χρονοπούλου η οποία συμμετείχε σε συζήτηση με νέους στον Ταύρο την οποία διοργάνωσε το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ παρουσία του προέδρου του κόμματος, Νίκου Ανδρουλάκη.

Η δικηγόρος μάλιστα ανακοίνωσε τη δημιουργία ενός νέου think tank στο οποίο συμμετέχουν επιστήμονες και επαγγελματίες που ζουν στο εξωτερικό.

Όπως σημείωσε χαρακτηριστικά, όλοι όσοι συμμετέχουν στο εγχείρημα, τούς ενώνει το ίδιο πράγμα: η ανάγκη που έχουν για συντροφικότητα. «Δεν είναι πολιτικό τσιτάτο, είναι η ουσία της πολιτικής δράσης για εμάς. Είναι πολύ σημαντική για όσους έχουν ζήσει στο εξωτερικό. Δεν έχεις επιλογή, είναι η μόνη επιλογή που έχεις. Να κρατάει ο ένας το χέρι του άλλου», τόνισε η κυρία Χρονοπούλου.

Παναγιώτης Δουδωνής, Νίκος Ανδρουλάκης, Ελένη Χρονοπούλου

Την συζήτηση στον Ταύρο, άνοιξε ο επικεφαλής της νεολαίας του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Τσούμας και πήραν μέρος, τόσο δια ζώσης όσο και μέσω διαδικτύου, δεκάδες νέοι που ζουν και εργάζονται στο εξωτερικό.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση των τοποθετήσεων όλων των νέων, τον λόγο έλαβε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης, απάντησε σε όλα τα ερωτήματα που έθεσαν οι νέοι για το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ και τι προβλέπει για τους νέους. Καλωσόρισε την πρωτοβουλία δικτύου του εξωτερικού λέγοντας πως ήταν μια ιδέα χρόνων και ότι είναι πολύ χαρούμενος διότι αυτή η ιδέα παίρνει σάρκα και οστά με την πρωτοβουλία φίλων και συντρόφων.

«Είναι χρέος μας να ακούσουμε την Ελλάδα που είναι έξω», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Η νέα γενιά, όπως είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, ύστερα από το 2009 βρίσκεται σε μια δίνη κρίσεων: οικονομία, πανδημία, ενεργειακή κρίση κλπ. Τόνισε ότι όλα αυτά έχουν αυξήσει την ανασφάλεια και τον φόβο αλλά και την απογοήτευση στα νέα παιδιά. Έχουν ψαλιδίσει τις επαγγελματικές και προσωπικές φιλοδοξίες και έχουν καταλήξει, όπως είπε, να είναι τόσο απαισιόδοξα αφού έχουν πειστεί ότι θα ζήσουν χειρότερα από την προηγούμενη γενιά.

Ο κ. Ανδρουλάκης αναφέρθηκε και στην τραγωδία των Τεμπών καταλογίζοντας ευθύνες στην κυβέρνηση.

Κάλεσε τέλος τους νέους να συμμετέχουν στην προεκλογική εκστρατεία για να πιστέψουν σε μια χώρα χωρίς ρουσφέτι, μια κανονική ευρωπαϊκή χώρα. Όλοι θα είναι ίσοι απέναντι στον νόμο και την δικαιοσύνη, σημείωσε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...