166
|

Ορθάνοικτο το ενδεχόμενο εξεταστικής για Παππά

Protagon Team Protagon Team 9 Ιουλίου 2020, 16:35

Ορθάνοικτο το ενδεχόμενο εξεταστικής για Παππά

Protagon Team Protagon Team 9 Ιουλίου 2020, 16:35

Στα δημοσιογραφικά γραφεία συζητείτο εντόνως, ως ενδεχόμενο, υπό το βάρος των συνεχιζόμενων αποκαλύψεων για τις ροές «μαύρου χρήματος» στην υπόθεση Καλογρίτσα (εδώ) και τα όσα έχουν καταγραφεί στις «περιβόητες» πια συνομιλίες Παππά – Μιωνή. Το απόγευμα της Πέμπτης τα πράγματα έγιναν πιο συγκεκριμένα, καθώς ο κυβέρνητικός εκπρόσωπος άφησε χωρίς περιθώρια ερμηνειών, ανοκτό το ενδεχόμενο σύστασης εξεταστικής επιτροπής για τη «δράση» του Νίκου Παππάς την περίοδο της παντοδυναμίας του ως Νο2 της κυβέρνησης Τσίπρα.

«Είμαστε στη φάση αποτύπωσης της πολιτικής ευθύνης και ζητάμε από τον κ.Τσίπρα να τοποθετηθεί και να μην υπεκφεύγει. Το νομικό σκέλος της υπόθεσης αφορά τη Δικαιοσύνη. Μετά από τις εξελίξεις στη έρευνα από τη Δικαιοσύνη, θα δούμε πώς θα μεταφερθεί στη Βουλή. Εμείς εικάζουμε ότι θα μεταφερθεί», ανέφερε συγκεκριμένα ο κ. Πέτσας για να συμπληρώσει επισημαίνοντας ότι  «όλες οι επιλογές, ακόμη και για εξεταστική, είναι ανοιχτές».

Ερωτηθείς εάν όσα ισχύουν για τον κ. Παππά, είναι ανοιχτά και για τον ίδιο τον πρώην πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, αρκέστηκε να πει: «Ας μη βιαζόμαστε»…

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...