193
Η Αλεξάντρα Κλίτινα εξηγεί τι φταίει με τους άνδρες | YouTube

Πρώην υπουργός της Ουκρανίας παρουσίασε το νέο της κόμμα… με μαγιό

Protagon Team Protagon Team 9 Ιουλίου 2020, 15:38
Η Αλεξάντρα Κλίτινα εξηγεί τι φταίει με τους άνδρες
|YouTube

Πρώην υπουργός της Ουκρανίας παρουσίασε το νέο της κόμμα… με μαγιό

Protagon Team Protagon Team 9 Ιουλίου 2020, 15:38

Η πρώην αναπληρώτρια υπουργός Υποδομών της Ουκρανίας, Αλεξάντρα Κλίτινα, βγήκε να παρουσιάσει τον νέο της κόμμα όχι σε κάποια αίθουσα συνέντευξης Τύπου, αλλά με μαγιό, αφήνοντας λίγα στη φαντασία όσων την παρακολουθούσαν.

Στο βίντεο της παρουσίασης του κόμματος «Ουκρανία ενάντια στη διαφθορά», η Κλίτινα εμφανίστηκε φορώντας μόνο με ένα αποκαλυπτικό μπικίνι και εξαπέλυσε δριμύ κατηγορώ κατά των ανδρών – «αυτών των ηλίθιων που φορούν παντελόνια και έχουν προκαλέσει τόσα προβλήματα» στη χώρα της, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

«Αποφάσισα να παλέψω για την αλήθεια γιατί αυτοί οι ηλίθιοι που φορούν παντελόνι είναι απελπισμένοι», είπε και δεσμεύθηκε ότι «θα ασχοληθεί επιτέλους με αυτές τις ανδρικές πολιτικές πόρνες».

Πιστεύουν ότι επειδή έχουν κάτι μέσα στο παντελόνι τους, αυτό αρκεί για να είναι επιτυχημένοι και να κακοποιούν γυναίκες. Ωστόσο, οι γυναίκες είναι «εκατό φορές πιο έξυπνες και εκατό φορές πιο ειλικρινείς από εσάς», αναφώνησε η πρώην υπουργός της Ουκρανίας.

Η 37χρονη Κλίτινα απολύθηκε από τη θέση του υφυπουργού Υποδομών τον Νοέμβριο του 2019.

Αφορμή ήταν αφενός μια ηχογράφηση μεταξύ βουλευτών που έλεγαν ότι έφτασε στην θέση της αυτή μέσω… της κρεβατοκάμαρας, ενώ πέφτοντας θύμα φάρσας ακούστηκε να λέει ότι το αφεντικό της ήταν διεφθαρμένο και ότι θα ήταν πολύ καλύτερη υπουργός από αυτόν.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...