176
Ο Τσιτσιπάς σε φάση του αγώνα με τον Μεντβέντεφ | REUTERS/Aly Song

Open της Σαγκάης: Αποκλείστηκε από τον Μεντβέντεφ ο Τσιτσιπάς

Protagon Team Protagon Team 12 Οκτωβρίου 2019, 13:43
Ο Τσιτσιπάς σε φάση του αγώνα με τον Μεντβέντεφ
|REUTERS/Aly Song

Open της Σαγκάης: Αποκλείστηκε από τον Μεντβέντεφ ο Τσιτσιπάς

Protagon Team Protagon Team 12 Οκτωβρίου 2019, 13:43

Για άλλη μια φορά ο Ντανίλ Μεντβέντεφ απέκλεισε τον Στέφανο Τσιτσιπά, στον αγώνα που έδωσαν το Σάββατο στα ημιτελικά του Open της Σαγκάης.

Ο Ρώσος επικράτησε με 2-0 (7-6, 7-5) και πέρασε στον τελικό όπου θα αντιμετωπίσει είτε τον Σάσα Ζβέρεφ είτε τον Ματέο Μπερετίνι.

Πρόκειται για την πέμπτη ήττα του Τσιτσιπά σε αναμέτρηση με τον 23χρονο Ρώσο, με τον έλληνα πρωταθλητή να κάνει λάθη σε κρίσιμες στιγμές και να είναι λιγότερο ψύχραιμος από τον αντίπαλό του.

Ο Μεντβέντεφ βρίσκεται τους τελευταίους μήνες σε εξαιρετική φόρμα καθώς μετρά από τον Ιούλιο 28 νίκες και μόλις 3 ήττες. Ο τελικός στον οποίο πέρασε θα είναι ο έκτος συνεχόμενος για τον Ρώσο, έπειτα από την Ουάσινγκτον, το Μόντρεαλ, το Σινσινάτι, το US Open και την Αγία Πετρούπολη.

Την Παρασκευή, σε έναν από τους κορυφαίους αγώνες του, ο Στέφανος Τσιτσιπάς απέκλεισε το Νο 1 αυτή τη στιγμή στον κόσμο Νόβακ Τζόκοβιτς. Αν και βρέθηκε να χάνει το πρώτο σετ 3-6, ο Στέφανος έκανε μια επική ανατροπή καθώς νίκησε τον Σέρβο στο δεύτερο σετ με 7-5 και πήρε το καθοριστικό τρίτο σετ με 6-3.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...