321
H Μάγδα Φύσσα αποσβολωμένη μετά το άκουσμα της απόφασης του δικαστηρίου | ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ/ IntimeNews

Μάγδα Φύσσα: Ας ζούσε ο Παύλος κι ας ήταν ένας από τους σακατεμένους που άφησαν οι χρυσαυγίτες

Protagon Team Protagon Team 22 Οκτωβρίου 2020, 14:14
H Μάγδα Φύσσα αποσβολωμένη μετά το άκουσμα της απόφασης του δικαστηρίου
|ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ/ IntimeNews

Μάγδα Φύσσα: Ας ζούσε ο Παύλος κι ας ήταν ένας από τους σακατεμένους που άφησαν οι χρυσαυγίτες

Protagon Team Protagon Team 22 Οκτωβρίου 2020, 14:14

Κατέρρευσε η Μάγδα Φύσσα στο άκουσμα της απόφασης του δικαστηρίου, που στέλνει τη φυλακή τους βασικούς συνεργούς της δολοφονίας του γιου της και τη διευθυντική ομάδα της Χρυσής Αυγής.

Η κυρία Φύσσα ξέσπασε σε αναφιλητά μόλις η πρόεδρος ανακοίνωσε τις φυλακίσεις, πλαισιωμένη από συγγενείς, από φίλους του Παύλου Φύσσα, αλλά και τους δικηγόρους της οικογένειας, που επί πεντέμισι χρόνια παραστάθηκαν αφιλοκερδώς σε αυτή τη δίκη, όπως και όλη η Πολιτική Αγωγή.

H Μάγδα Φύσσα και δίπλα της ο κολλητός φίλος του Παύλου, Θανάσης (Tiny Jackal)

Εξω από τη δικαστική αίθουσα δεκάδες πολίτες, που είχαν συγκεντρωθεί, υποδέχθηκαν με χειροκροτήματα την απόφαση, αλλά και δίνοντας συγχαρητήρια στους συνηγόρους της Πολιτικής Αγωγής, ενώ φώναζαν «Ο Παύλος ζει τσακίστε τους ναζί».

«Δεν είναι δικαίωση για τον Παύλο αλλά για όλους εμάς που βρισκόμαστε εδώ. Μακάρι ο Παύλος να ζούσε να ήταν ένας από τους σακατεμένους που εχουν αφήσει αλλά τουλάχιστον ζουν» δήλωσε η Μάγδα Φύσσα βγαίνοντας από το δικαστήριο.

Δείτε βίντεο με τις δηλώσεις της:

Δηλώσεις συνηγόρων

Κ. Παπαδάκης: «Η 22α Οκτωβρίου του 2020 είναι ημέρα Δικαιοσύνης, είναι η μέρα που τελείωσε η δική μετά από 5,5 χρόνια και δύο ημέρες, και 465 συνεδριάσεις. Η απόφαση ήταν ανάλογη και δίκαιη σύμφωνα με τη βαρύτητα των αδικημάτων. Η προσπάθεια νομιμοποίησης του ναζισμού δεν πέρασε στην Ελλάδα, γιατί το δικαστήριο αυτό μαζί με το αντιναζιστικό κίνημα έβαλε ταφόπλακα».

Η Μάγδα Φύσσα δίπλα στους ανθρώπους που έδωσαν τη δικαστική και νομική μάχη για την καταδίκη της Χρυσής Αυγής

Θ. Καμπαγιάννης: «Σήμερα δεν είναι μέρα που μπορούμε να πανηγυρίζουμε όψιμα. Είναι μέρα που εξακολουθούμε να ζητάμε δικαιοσύνη.

Απέναντι στην οικογένεια Φύσσα είχαμε χρέος και θεωρούμε ότι το εκπληρώσαμε και θα συμπορευθούμε και στο Εφετείο για να υπερασπιστούμε αυτή την απόφαση.

Τα θύματα ζητούν δικαιοσύνη και αποζημίωση. Θα πρέπει να υπάρξει νομοθετική ρύθμιση για αυτούς».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...