146
Ο Ντόναλντ Τραμπ στον περίπατο της ντροπής - μια φωτογραφία που δεν καταγράφηκε από τους διαπιστευμένους φωτογράφους στον Λευκό Οίκο | YouTube

Ο θλιμμένος «περίπατος της ντροπής» του Ντόναλντ Τραμπ μετά το φιάσκο στην Οκλαχόμα

Protagon Team Protagon Team 23 Ιουνίου 2020, 13:12
Ο Ντόναλντ Τραμπ στον περίπατο της ντροπής - μια φωτογραφία που δεν καταγράφηκε από τους διαπιστευμένους φωτογράφους στον Λευκό Οίκο
|YouTube

Ο θλιμμένος «περίπατος της ντροπής» του Ντόναλντ Τραμπ μετά το φιάσκο στην Οκλαχόμα

Protagon Team Protagon Team 23 Ιουνίου 2020, 13:12

Μετά την προεκλογική συγκέντρωση του Ντόναλντ Τραμπ μπροστά σε χιλιάδες άδειες θέσεις στην Οκλαχόμα, ήρθε και το θέαμα της εξόδου του από το ελικόπτερο κατά την επιστροφή του στον Λευκό Οίκο για να ολοκληρώσει το προεδρικό φιάσκο.

Η εικόνα του αμερικανού προέδρου να κατεβαίνει από το ελικόπτερο ελαφρώς παραπατώντας, με λυμένη την κόκκινη γραβάτα του, εμφανώς κουρασμένος και απογοητευμένος και κρατώντας τσαλακωμένο στο χέρι το… καμάρι της καμπάνιας του, ένα κόκκινο καπέλο του μπέιζμπολ με την φράση «Κάντε πάλι την Αμερική μεγάλη», έγινε θέμα αμέτρητων αναρτήσεων στα σόσιαλ μίντια και χαρακτηρίστηκε ο «περίπατος της ντροπής».

Πολλοί έντυσαν το βίντεο με μουσική υπόκρουση, από τους Foreigner, τους Radiohead, τους REM, τον Τζόνι Κας κ.ά. Αλλοι, έγραψαν ότι είναι η πρώτη φορά που λίγο τον λυπήθηκαν τον Τραμπ.

Το σίγουρο πάντως είναι, ότι σε μία πρωτοφανή από πολλές απόψεις προεδρική τετραετία, αυτή ήταν μία ακόμα πρωτόγνωρη εικόνα από τον Λευκό Οίκο.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...