243
| Reuters/Darren Staples/File Photo

Ο ταϊλανδός ιδιοκτήτης της Λέστερ επέβαινε στο ελικόπτερο που συνετρίβη στο γήπεδο

Protagon Team Protagon Team 28 Οκτωβρίου 2018, 10:43

Ο ταϊλανδός ιδιοκτήτης της Λέστερ επέβαινε στο ελικόπτερο που συνετρίβη στο γήπεδο

Protagon Team Protagon Team 28 Οκτωβρίου 2018, 10:43

Ο ιδιοκτήτης της πρωταθλήτριας Αγγλίας το 2016, Λέστερ, ο Ταϊλανδός Βιτσάι Σριβανταναπραμπά, ήταν μέσα στο ελικόπτερο που συνετρίβη το βράδυ του Σαββάτου στο γήπεδο, μετέδωσαν βρετανικά μέσα ενημέρωσης.

Το ΒΒC επικαλέστηκε πηγή της οικογένειας του Ταϊλανδού αλλά μέχρι στιγμής οι Αρχές και ο σύλλογος δεν έχουν ανακοινώσει κάτι επίσημα και δεν είναι σαφές αν ο Σριβανταναπραμπά ζει ή όχι.

Ο πρόεδρος της Λέστερ και η κόρη του βρίσκονταν μεταξύ των πέντε επιβαινόντων στο ελικόπτερο που συνετρίβη κοντά στο γήπεδο της ομάδας, έγινε γνωστό την Κυριακή. Σύμφωνα με το Reuters, στο ελικόπτερο βρίσκονταν επίσης οι δύο πιλότοι και ένα ακόμη άτομο, η ταυτότητα του οποίου δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή.

Το -για την ώρα- ατύχημα συνέβη λίγο μετά τη λήξη του αγώνα της Λέστερ με τη Γουέστ Χαμ στον περιβάλλοντα χώρο του King Power Stadium. Το ελικόπτερο κάτω από άγνωστες συνθήκες προσέκρουσε στο έδαφος και ανεφλέγη.

.

Η ομάδα, σε ανακοίνωσή της αργά το βράδυ του Σαββάτου, δηλώνει ότι  συνδράμει στο έργο της αστυνομίας αλλά και ότι θα δώσει περισσότερες πληροφορίες με νεότερη ανακοίνωση.

Το BT Sport μετέδωσε μάλιστα τα τελευταία πλάνα του ελικοπτέρου πριν συντριβεί έξω από το γήπεδο.

Η Daily Telegraph ανέφερε ότι χρειάστηκαν περισσότερα από 20 λεπτά για να κατασβεστεί η πυρκαγιά και να προσεγγίσουν οι διασώστες στα συντρίμμια.

Ο Σβιβανανπράμπα, που ήταν ιδιοκτήτης της King Power, και σύμφωνα με το Forbes ο πέμπτος πιο πλούσιος Ταϊλανδός, είχε αγοράσει τη Λέστερ το 2010.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...