228
Η εικόνα του σταθμού τη στιγμή της διακοπής εκπομπής | Mega

Τίτλοι τέλους για το Mega – Η στιγμή που έπεσε το «μαύρο»

Protagon Team Protagon Team 28 Οκτωβρίου 2018, 08:23
Η εικόνα του σταθμού τη στιγμή της διακοπής εκπομπής
|Mega

Τίτλοι τέλους για το Mega – Η στιγμή που έπεσε το «μαύρο»

Protagon Team Protagon Team 28 Οκτωβρίου 2018, 08:23

Η ώρα έδειχνε οκτώ λεπτά και 36 δευτερόλεπτα μετά τις 2 π.μ. Σάββατο προς Κυριακή 28 Οκτωβρίου. Ηταν η ώρα που η Digea προχώρησε στη διακοπή του σήματος του Mega, βάζοντας τέλος στην ιστορία του πρώτου και μεγαλύτερου ιδιωτικού τηλεοπτικού σταθμού της χώρας. Το «μαύρο» αντικατέστησε την εκπομπή προγράμματος. Και τι προγράμματος!

Την ώρα της διακοπής το Mega μετέδιδε ένα επεισόδιο των «Απαράδεκτων», μιας από τις πιο αγαπημένες κωμωδίες του σταθμού, από αυτές που έφτιαξαν και συντήρησαν τον μύθο του σταθμού με τα καλά ελληνικά σίριαλ.

Η εκπομπή συνεχίζεται στις συνδρομητικές πλατφόρμες της Nova και της CosmoteTV, καθώς το ΕΣΡ δεν τους έχει ζητήσει να διακόψουν.

Η Digea, σε συνέχεια της απόφασης του ΣτΕ προχώρησε στη διακοπή εκπομπής από την επίγεια, ελεύθερη (free-to-air) μετάδοση.

Εδώ και δύο ο χρόνια ο σταθμός μετέδιδε μόνο επαναλήψεις με αξιοσημείωτη τηλεθέαση και οι εργαζόμενοί του ήταν σε επίσχεση εργασίας. Κάποιοι βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις την ώρα της διακοπής μετάδοσης.

Το τέλος του σταθμού, που είχε προαναγγελθεί από καιρό αλλά πάντα υπήρχε ελπίδα μήπως την τελευταία στιγμή ματαιωθεί ή αναβληθεί για λίγο ακόμη, δεν άφησε ασυγκίνητα τα κοινωνικά δίκτυα. Τα hashtag  #mega_telos και #megasynexizoume ήταν για ώρες πρώτα στον κατάλογο του Twitter με τα πιο δημοφιλή θέματα συζήτησης.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...