233
O Αντριου Κουόμο, αποτελεί ίνδαλμα για τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο - ο οποίος δεν σταματά να μιλά κατά του Ντόναλντ Τραμπ | Reuters/CreativeProtagon

Ο Ντε Νίρο θέλει να υποδυθεί τον Κουόμο: «Κάνει ό,τι θα έπρεπε να κάνει ένας πρόεδρος»

Protagon Team Protagon Team 8 Μαΐου 2020, 13:02
O Αντριου Κουόμο, αποτελεί ίνδαλμα για τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο - ο οποίος δεν σταματά να μιλά κατά του Ντόναλντ Τραμπ
|Reuters/CreativeProtagon

Ο Ντε Νίρο θέλει να υποδυθεί τον Κουόμο: «Κάνει ό,τι θα έπρεπε να κάνει ένας πρόεδρος»

Protagon Team Protagon Team 8 Μαΐου 2020, 13:02

Είχαμε την επιτυχημένη εμφάνιση του Μπραντ Πιτ ως Αντόνι Φάουτσι, εμφάνιση που μάλιστα απέσπασε τα εύσημα και του ίδιου του επιδημιολόγου. Ισως όμως δούμε άλλον ένα χολιγουντιανό σταρ να υποδύεται έναν από τους πρωταγωνιστές στη μάχη κατά της πανδημίας.

Ο Ρόμπερτ ντε Νίρο δήλωσε πρόθυμος να υποδυθεί τον κυβερνήτη της Νέας Υόρκης Αντριου Κουόμο, η Πολιτεία του οποίου σηκώνει το βάρος στη μάχη κατά της πανδημίας καθώς έχει πληγεί βαρύτερα από άλλες.

Στην εκπομπή του Στίβεν Κόλμπερτ είπε ότι ο Κουόμο «κάνει ό,τι θα έπρεπε να κάνει ένας πρόεδρος».

Είπε μάλιστα ότι θα έβλεπε τον κυβερνήτη ακόμη και στην προεδρία. «Είμαι με τον Μπάιντεν και θέλω να πάνε όλα καλά για αυτόν. Εχουμε τουλάχιστον ένα πρόσωπο που είναι πολύ ικανό, ένας πολύ ικανός αναπληρωματικός, αν θέλετε».

Για τον Ντόναλντ Τραμπ, γράφει ο Guardian, ο Ντε Νίρο δεν είχε να πει απολύτως τίποτα το θετικό: «Φυσικά θα είχαμε επιβιώσει πολύ καλύτερα από αυτή την πανδημία αν αυτός ο ηλίθιος έκανε το σωστό, αν άκουγε τις προειδοποιήσεις. Υπήρχαν πάρα πολλές προειδοποιήσεις».

Πρόσθεσε ότι «όλοι γνωρίζουν ποιο είναι το παιχνίδι που παίζει ο Τραμπ, είναι να επανεκλεγεί». Εξέφρασε όμως και την ανησυχία του για το ότι οι σύμβουλοι του Τραμπ «είναι κοντά σε έναν τρελό και δεν κάνουν τίποτα».

Ο Ντε Νίρο επικρίνει συστηματικά και σε υψηλούς τόνους τον πρόεδρο Τραμπ, έχει πει μάλιστα ότι «δεν βλέπω την ώρα να τον δω στη φυλακή».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...