267
Ο Αντονι Φάουτσι στον Λευκό Οίκο, την περασμένη εβδομάδα | REUTERS/Jonathan Ernst

Αντονι Φάουτσι: Ολα όσα είπε ο Μπραντ Πιτ είναι αλήθεια – έκανε καλή δουλειά

Protagon Team Protagon Team 28 Απριλίου 2020, 16:31
Ο Αντονι Φάουτσι στον Λευκό Οίκο, την περασμένη εβδομάδα
|REUTERS/Jonathan Ernst

Αντονι Φάουτσι: Ολα όσα είπε ο Μπραντ Πιτ είναι αλήθεια – έκανε καλή δουλειά

Protagon Team Protagon Team 28 Απριλίου 2020, 16:31

Οχι μόνο ήταν πολύ καλός ο Μπραντ Πιτ στον ρόλο του Αντονι Φάουτσι, στην σατιρική εκπομπή «Saturday Night Live», αλλά όσα είπε για τις διαφωνίες του επικεφαλής λοιμωξιολόγου του Λευκού Οίκου με τον Ντόναλντ Τραμπ, αντικατοπτρίζουν την αλήθεια, είπε ο ίδιος ο επιστήμονας.

Ο 79χρονος καθηγητής σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Un Nuevo Dia» του ισπανόφωνου δικτύου Telemundo είπε για τον οσκαρικό ηθοποιό: «Εκανε καλή δουλειά. Είμαι μεγάλος φαν του Μπραντ Πιτ και για αυτό όταν με ρωτούν ποιος θα ήθελα να με υποδυθεί πάντα απαντώ: ο Μπραντ Πιτ».

«Είναι ένας εξαιρετικός ηθοποιός», πρόσθεσε ο Φάουτσι και τόνισε ότι αυτό που τον εντυπωσίασε περισσότερο στην ερμηνεία του Πιτ ήταν το «ευχαριστώ» του προς το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό για τη μάχη τους εναντίον του κορονοϊού.

«Ο Μπραντ απέδειξε ότι είναι άνθρωπος με επίπεδο. Ειδικά όταν έβγαλε την περούκα και ευχαρίστησε όλους τους εργαζόμενους στο σύστημα υγείας», είπε ο αμερικανός λοιμωξιολόγος.

Αριστερά ο Αντονι Φάουτσι και δεξιά, ο Μπραντ Πιτ ως Αντονι Φάουτσι

Ερωτηθείς εάν συμμερίζεται το περιεχόμενο του μονολόγου του Πιτ ο δρ. Φάουτσι γέλασε και είπε: «Ολα όσα είπε στο SNL ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Εκανε καλή δουλειά στη μεταφορά των όσων συμβαίνουν στον Λευκό Οίκο για την πανδημία».

Ο Πιτ στο σκετς τόνισε στη διάσταση των απόψεων που έχει διαφανεί σε πολλές περιστάσεις μεταξύ του επιστήμονα και του αμερικανού προέδρου, αλλά και των αμφιλεγόμενων δηλώσεων του Τραμπ για την πανδημία, όπως τις αξέχαστες ενέσεις με… απολυμαντικό υγρό και την έγχυση… ακτίνων UV στους ασθενείς με κορονοϊό.

Εδώ το βίντεο με τον Μπραντ Πιτ:

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...