219
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη Σάμο. Τόνισε ότι ο Αλ. Τσίπρας «μέχρι τις 7 Ιουλίου είναι Πρωθυπουργός και η χώρα θα πρέπει να εκπροσωπείται» | INTIMEnews/Δελτίο τύπου / POOL

Μητσοτάκης: Πρωτοφανές ο Πρωθυπουργός να φεύγει από τη Σύνοδο για να πάει σε κομματική εκδήλωση

Protagon Team Protagon Team 2 Ιουλίου 2019, 13:08
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη Σάμο. Τόνισε ότι ο Αλ. Τσίπρας «μέχρι τις 7 Ιουλίου είναι Πρωθυπουργός και η χώρα θα πρέπει να εκπροσωπείται»
|INTIMEnews/Δελτίο τύπου / POOL

Μητσοτάκης: Πρωτοφανές ο Πρωθυπουργός να φεύγει από τη Σύνοδο για να πάει σε κομματική εκδήλωση

Protagon Team Protagon Team 2 Ιουλίου 2019, 13:08

Με σκωπτικό τρόπο ο Κυριάκος Μητσοτάκης σχολίασε την απόφαση του Αλέξη Τσίπρα να μην παραμείνει στις Βρυξέλλες κατά τη δεύτερη κρίσιμη ημέρα της Συνόδου Κορυφής και να αφήσει στο…. πόδι του τον ισπανό πρωθυπουργό Πέδρο Σάντσεθ, ώστε να μεταβεί στο Ηράκλειο για μια προεκλογική ομιλία του ΣΥΡΙΖΑ.

Μετά το «ναυάγιο» των διαβουλεύσεων της Δευτέρας, οι αρχηγοί κρατών και κυβερνήσεων της ΕΕ καλούνται να καταλήξουν σε συμφωνία εντός της ημέρας για τα πρόσωπα που θα αναλάβουν τις ηγετικές θέσεις στους ευρωπαϊκούς θεσμούς.

«Οι διαβουλεύσεις θα συνεχιστούν, μέχρι να εξαντληθούν οι δυνατότητες απόλυτης συναίνεσης μεταξύ των κρατών μελών. Η Ελλάδα για άλλη μια φορά συντάχθηκε με τις δυνάμεις που επιθυμούν μια ανοικτή, προοδευτική και κοινωνική Ευρώπη. Στη νέα  συνάντηση των ηγετών, δεν θα παραβρεθώ λόγω των ανελαστικών υποχρεώσεων της προεκλογικής εκστρατείας. Θα με εκπροσωπήσει ο ισπανός πρωθυπουργός Πέδρο Σάντσεθ», ανακοίνωσε τη Δευτέρα ο Αλέξης Τσίπρας, κάτι που δεν έμεινε ασχολίαστο από τον αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας.

«Δεν μπορώ να μην σχολιάσω το γεγονός ότι ο απερχόμενος πρωθυπουργός επιλέγει να αποχωρήσει από μια κρίσιμη Σύνοδο Κορυφής για να μιλήσει σε μια κομματική εκδήλωση. Είναι πρωτοφανές αυτό, πρόκειται για ένδειξη πανικού», τόνισε ο κ. Μητσοτάκης,  μιλώντας σε στελέχη του κόμαματός του στη Σάμο.

«Μέχρι τις 7 Ιουλίου είναι πρωθυπουργός και η χώρα θα πρέπει να εκπροσωπείται», παρατήρησε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας για την απόφαση του Αλέξη Τσίπρα.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...