207
Ο Μπρους Σπρίνγκστιν, το «Αφεντικό» | REUTERS/Eduardo Munoz/File Photo

Ο Μπρους Σπρίνγκστιν επιστρέφει στις συναυλίες – αλλά όχι για όσους εμβολιάστηκαν με AstraZeneca

Protagon Team Protagon Team 20 Ιουνίου 2021, 15:11
Ο Μπρους Σπρίνγκστιν, το «Αφεντικό»
|REUTERS/Eduardo Munoz/File Photo

Ο Μπρους Σπρίνγκστιν επιστρέφει στις συναυλίες – αλλά όχι για όσους εμβολιάστηκαν με AstraZeneca

Protagon Team Protagon Team 20 Ιουνίου 2021, 15:11

Με το πρόγραμμα εμβολιασμού να προχωρά κανονικά στη Νέα Υόρκη, η πόλη βρίσκει σιγά-σιγά τους ρυθμούς της έπειτα από ενάμιση χρόνο πανδημίας και μέτρων.

Αυτή την εβδομάδα επιστρέφει στο Μπρόντγουεϊ, για την πρώτη παράσταση μετά από το κλείσιμο των συναυλιακών χώρων, ο Μπρους Σπρίνγκστιν. Ωστόσο η συναυλία του «Αφεντικού», στις 26 Ιουνίου στο St James Theatre, έχει κάποιες ιδιαίτερες απαιτήσεις.

Για να γίνουν δεκτοί στον χώρο όσοι έχουν εισιτήρια θα πρέπει να προσκομίσουν απόδειξη ότι έχουν εμβολιαστεί με ένα από τα τρία εγκεκριμένα στις ΗΠΑ εμβόλια, δηλαδή τα σκευάσματα της Pfizer-BioNTech, της Moderna και το μονοδοσικό της Johnson & Johnson.

Αυτό που λείπει είναι το μη εγκεκριμένο στις ΗΠΑ (αλλά δεκτό στον Καναδά και στην Ευρώπη) σκεύασμα της AstraZeneca.

Οι ιδιοκτήτες του συναυλιακού χώρου υποστηρίζουν από την πλευρά τους ότι ο περιορισμός έγινε κατόπιν υπόδειξης της Πολιτείας της Νέας Υόρκης. Οι ανήλικοι κάτω των 16 ετών θα μπορούν να προσέλθουν χωρίς πιστοποιητικό εμβολιασμού, αλλά με αρνητικό τεστ. Οι μάσκες δεν είναι απαραίτητες και δεν θα τηρηθούν μέτρα απόστασης για τους 1.700 θεατές του χώρου.

Η συναυλία του «Αφεντικού», όπως σημειώνει ο Guardian, είναι μία δοκιμή για το ευρύτερο άνοιγμα του Μπρόντγουεϊ τους επόμενους μήνες, αν και κάποια θέατρα θα περιμένουν το Σεπτέμβριο ή και αργότερα για να ξαναμπούν σε κανονική λειτουργία.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...