670
H χαμογελαστή φωτογραφία σε άσπρο-μαύρο με τον Αλέξη Τσίπρα που «ανέβασε» στο Ιnstagram για το ντιμπέιτ ο Πρωθυπουργός | instagram.com/kyriakos_/

«Ντιμπέι ρε, ντιμπέι»: Απολογισμός Μητσοτάκη με… χέβι μέταλ και backstage φωτογραφία μαζί με τον Τσίπρα

Protagon Team Protagon Team 11 Μαΐου 2023, 10:55
H χαμογελαστή φωτογραφία σε άσπρο-μαύρο με τον Αλέξη Τσίπρα που «ανέβασε» στο Ιnstagram για το ντιμπέιτ ο Πρωθυπουργός
| instagram.com/kyriakos_/

«Ντιμπέι ρε, ντιμπέι»: Απολογισμός Μητσοτάκη με… χέβι μέταλ και backstage φωτογραφία μαζί με τον Τσίπρα

Protagon Team Protagon Team 11 Μαΐου 2023, 10:55

Σε έναν διαφορετικό, από απόψεως ύφους, απολογισμό του ντιμπέιτ της Τετάρτης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης «ανέβασε» στον λογαριασμό του στο Tik Tok ένα βιντεάκι με στιγμές από το παρασκήνιο της τηλεμαχίας, αλλά και τις πρώτες του σκέψεις-συμπεράσματα από την κοινή παρουσία του με τους άλλους πέντε αρχηγούς των κοινοβουλευτικών κομμάτων στο στούντιο της ΕΡΤ.

Το βίντεο έχει γυριστεί κατά την επιστροφή του κ. Μητσοτάκη από το Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ και η μίνι αυτή αποτίμηση του ντιμπέιτ ξεκινά με μία ατάκα για όσους άλλαξαν κανάλι στις 22.00 για να παρακολουθήσουν στο Μega (αντί της συνέχειας της τηλεμαχίας) την πρώτη αναμέτρηση Μίλαν – Ιντερ για την πρόκριση στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ:

«Για όσους προτιμήσατε να δείτε μπάλα και όχι το ντιμπέιτ, που σε έναν βαθμό σας καταλαβαίνω, λίγες σκέψεις και τα δικά μου συμπεράσματα», ανέφερε αρχικά ο Πρωθυπουργός.

«Προσωπικά –συνέχισε– προσπάθησα κατ’ αρχάς να απαντώ στις ερωτήσεις που μου έκαναν, γιατί είδα διάφορους αρχηγούς που πετούσαν την μπάλα στην κερκίδα, και βέβαια πρωτίστως να μιλήσω για το μέλλον και όχι τόσο για το παρελθόν.

»Αυτό που θέλετε να ακούσετε από εμάς είναι τι θέλουμε να κάνουμε στην Ελλάδα τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Πώς θα δημιουργήσουμε δουλειά, πώς θα αυξήσουμε τα εισοδήματα, πώς θα έχουμε μια καλύτερη Υγεία, μια πιο ισχυρή πατρίδα».

@kyriakosmitsotakis_ Ντιμπέι #kyriakosmitsotakis #debate #ekloges2023 ♬ original sound – Kyriakos Mitsotakis

Mε υπόκρουση ένα δυναμικό ριφ της χέβι μέταλ μουσικής, το βιντεάκι στο Tik Tok (δείτε το πάνω) περιλαμβάνει διάφορα στιγμιότυπα από την προετοιμασία του Κυριάκου Μητσοτάκη για την τηλεμαχία και κλείνει με μία ακόμη ατάκα: το… περίφημο «Ντιμπέι ρε, ντιμπέι» του αείμνηστου Νίκου Αλέφαντου.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kyriakos Mitsotakis (@kyriakos_)

Ο απολογισμός του ντιμπέιτ από τον πρόεδρο της ΝΔ στα social media συνοδεύεται από μία χαμογελαστή φωτογραφία με τον Αλέξη Τσίπρα στο Instagram (δείτε την επάνω) και ολοκληρώνεται με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να εύχεται σε όλους καλή ξεκούραση και να ανανεώνει το ραντεβού με τους πολίτες σε ακόμη μία προεκλογική περιοδεία του («καλή ξεκούραση, από αύριο πάλι στον δρόμο»).

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...