201
«Ραντεβού στην Ευελπίδων» λέει η Πειραιώς στον Κώστα Βαξεβάνη | INTIMEnews

ΝΔ: Ο «Κλουζό» της δημοσιογραφίας Βαξεβάνης ξαναχτύπησε – να τον χαίρεται ο Τσίπρας

Protagon Team Protagon Team 13 Δεκεμβρίου 2018, 12:52
«Ραντεβού στην Ευελπίδων» λέει η Πειραιώς στον Κώστα Βαξεβάνη
|INTIMEnews

ΝΔ: Ο «Κλουζό» της δημοσιογραφίας Βαξεβάνης ξαναχτύπησε – να τον χαίρεται ο Τσίπρας

Protagon Team Protagon Team 13 Δεκεμβρίου 2018, 12:52

Ανακοίνωση με αφορμή τη νέα αγωγή που κατέθεσε εις βάρος της ο εκδότης Κώστας Βαξεβάνης εξέδωσε η Νέα Δημοκρατία ανανεώνοντας το ραντεβού τους στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων.

Αυτή τη φορά (και μετά τη Σοφία Ζαχαράκη) ο εκδότης της «Documento» στρέφεται εναντίον του αναπληρωτή εκπροσώπου της ΝΔ Κωνσταντίνου Κυρανάκη, διεκδικώντας αποζημίωση 300.000 ευρώ και την προσωρινή κράτησή του λόγω ανάρτησής του στο Twitter (δείτε τη κάτω, μαζί με την προαναγγελία της αγωγής από τον Κώστα Βαξεβάνη).

«Ο δικομανής ‘Κλουζό’ της δημοσιογραφίας και παπαγαλάκι του Αλέξη Τσίπρα, Κώστας Βαξεβάνης, κατέθεσε άλλη μια αγωγή κατά της Νέας Δημοκρατίας και συγκεκριμένα κατά του αναπληρωτή εκπροσώπου της Κωνσταντίνου Κυρανάκη.

Όπως και στην περίπτωση της Σοφίας Ζαχαράκη διεκδικεί το “ευτελές” ποσόν των 300.000 ευρώ, ενώ αξιώνει επιπλέον και ημερήσια χρηματική ποινή 30.000 ευρώ και προσωρινή κράτηση μέχρι να μετανοήσει δημοσίως», αναφέρεται χαρακτηριστικά στη σχετική ανακοίνωση της Πειραιώς που συνεχίζει ως εξής:

«Ως φαίνεται ο κ. Βαξεβάνης δεν αρκείται στον πακτωλό των χρημάτων που λαμβάνει από κρατικές διαφημίσεις, αλλά λόγω της αλαζονείας και της απληστίας του επιχειρεί να ποινικοποιήσει πολιτικές κρίσεις. Να τον χαίρεται ο κ. Τσίπρας».

«Η Νέα Δημοκρατία ούτε εκφοβίζεται, ούτε φιμώνεται», επαναλαμβάνεται για μία ακόμη φορά. Οπότε, «ραντεβού στην Ευελπίδων», καταλήγει η ανακοίνωση της Πειραιώς.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...