175
Ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την επίσκεψή του στη Λήμνο στις 25 Μαρτίου | Γραφείο Τύπου ΝΔ

Μητσοτάκης: «Ο κ. Τσίπρας να αφήσει στη ΝΔ τη διαπραγμάτευση των ελληνοτουρκικών»

Protagon Team Protagon Team 26 Μαρτίου 2019, 09:53
Ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την επίσκεψή του στη Λήμνο στις 25 Μαρτίου
|Γραφείο Τύπου ΝΔ

Μητσοτάκης: «Ο κ. Τσίπρας να αφήσει στη ΝΔ τη διαπραγμάτευση των ελληνοτουρκικών»

Protagon Team Protagon Team 26 Μαρτίου 2019, 09:53

Τον κίνδυνο να κάνει ο Πρωθυπουργός και άλλη ζημιά στα εθνικά συμφέροντα επισημαίνει ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, σε δηλωσή του με αφορμή τις δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα από το Αγαθονήσι, αλλά και τις τελευταίες ατυχείς δηλώσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, όπως του πρώην υπουργού, Γιάννη Τσιρώνη, για το Καστελόριζο.

Σε δήλωσή του στο newpost.gr ο κ. Μητσοτάκης τονίζει: «Ο κ. Τσίπρας ας αφήσει στην επόμενη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας το κρίσιμο χαρτοφυλάκιο της διαπραγμάτευσης των ελληνοτουρκικών σχέσεων».

Εκφράζει δε την ανησυχία του μήπως ανοίξουν και άλλα μέτωπα, σε μια συγκυρία που η Τουρκία υψώνει αδικαιολόγητα τους τόνους απέναντι στην Ελλάδα.

Στη ΝΔ θεωρούν ότι η παρενόχληση του ελικοπτέρου του κ. Τσίπρα την ώρα που τον μετέφερε στο Αγαθονήσι, αποτελεί μία ακόμη απόδειξη γιατί η κυβέρνηση θα πρέπει να εγκαταλείψει τις επιφανειακές ερμηνείες και τον ερασιτεχνικό τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει τα εθνικά θέματα και την προκλητικότητα της Τουρκίας.

Επιπλέον, θεωρούν ότι  δηλώσεις όπως αυτές του Γιώργου Κατρούγκαλου ή του Γιάννη Τσιρώνη στέλνουν λανθασμένα μηνύματα στη λάθος στιγμή.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...